Jump to content
Sign in to follow this  
HelloWorld123456

Windows Security Continues to Pop up after Credentials are Enterd

Recommended Posts

HelloWorld123456

I have a simple autoit script which waits for the Windows Security pop up then enters the credentials and hits enter.(Code below). The trouble is after the credentials are entered, Windows Security continues to pop up. I have checked the credentials and they work properly when I log in manually. Why does Windows Security continue to pop up until the login eventually fails.

Code:

WinWaitActive("Windows Security")
Send("username")
Send("{TAB}")
Send("password")
Send("{ENTER}")

Share this post


Link to post
Share on other sites
jdelaney

I'm assuming this is a UAC window.  Those windows can't be interacted with unless the script is running as admin, which itself requires UAC.

Rather than interact with that window, you should create a scheduled task that runs elevated as an admin user.

Edited by jdelaney

IEbyXPATH-Grab IE DOM objects by XPATH IEscriptRecord-Makings of an IE script recorder ExcelFromXML-Create Excel docs without excel installed GetAllWindowControls-Output all control data on a given window.

Share this post


Link to post
Share on other sites
HelloWorld123456

Untitled.png.4c1fe2143d83cd7ee7d67a0775a06205.png

Here is the pop up window that appears and I am able to interact with it in the script. It enters the username and password properly, even enters the credentials but the window pops up again as if the credentials were incorrect. 

 

 

Edited by HelloWorld123456

Share this post


Link to post
Share on other sites
HelloWorld123456

Updated my code to the following and it works now.

WinWaitActive("Windows Security")
Send("username")
Send("{TAB}")
Send("password", 1) ;changed optional field of send function from 0 to 1.
Send("{ENTER}")

Share this post


Link to post
Share on other sites
Earthshine

why can't you use the code tags? i can't even read that dude. I also wonder about what you are actually doing to make that credentials form pop up repeatedly, like you are accessing something in a domain where you are not logged on or your machine is not a member of?

Edited by Earthshine

My resources are limited. You must ask the right questions

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×