Sign in to follow this  
Followers 0
bobbie320

ArrayToString?

3 posts in this topic

What is wrong with the _ArrayToString script in the AutoIt helpfile that when run, fails? It generates random numbers and puts them into an array, but then fails to produce a string from that array. How do I fix this? :P

Share this post


Link to post
Share on other sites



What is wrong with the _ArrayToString script in the AutoIt helpfile that when run, fails? It generates random numbers and puts them into an array, but then fails to produce a string from that array. How do I fix this? :P

Works for me...

What version BETA are you running ?


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is wrong with the _ArrayToString script in the AutoIt helpfile that when run, fails? It generates random numbers and puts them into an array, but then fails to produce a string from that array. How do I fix this? :P

I thought i had the latest version, and i did as of march 29th, 2005. :lmao: . i updated everything and it works perfectly fine! i feel dumb. Thanks for the tip though! i woulda been here a while trying to figure this out...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0