Sign in to follow this  
Followers 0
DjDeep00

ActiveX Control in Tabitem

4 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hi, i am unable to view an activex control in a tab item.

Ex.

$Tab=GUICtrlCreateTab (10,50, 480,350)

$Tab0=GUICtrlCreateTabitem ("Test")

$oIE = ObjCreate("Shell.Explorer.2")

$GUIActiveX = GUICtrlCreateObj($oIE, 220, 100, 250, 280)

$oIE.navigate("C:\Documents and Settings\testl\Desktop\Order.xml")

The activex control appears behind the tab. Please advise.

Thanks in advance..

Edited by DjDeep00

Share this post


Link to post
Share on other sites



I don't think that is possible to manage a Obj control embedded on a tab. the Obj control do what he want.

So perhaps some Obj can be embedded and work on tab but not this one. :P

kjactive certainly can confirm what can be done.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think that is possible to manage a Obj control embedded on a tab. the Obj control do what he want.

So perhaps some Obj can be embedded and work on tab but not this one. :lmao:

kjactive certainly can confirm what can be done.

Sorry, a very late reaction to this topic. With AutoIt beta versions 3.1.1.100 (and older), you have to add an additional line to make the control visible:

GUICtrlSetStyle($oIE, $WS_VISIBLE)

I have submitted a modification to GUICtrlCreateObj(), so it will set WS_VISIBLE by default (next beta version).

Regards,

-Sven

Share this post


Link to post
Share on other sites

A very late reply from me as well. Thanks, that works great!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0