Jump to content
Sign in to follow this  
tegelaar

Dsclient Install

Recommended Posts

i changed my post ..... had :

ControlCommand ( ($title, $text, $button, "IsEnabled", "" ) = 0

which must be :

ControlCommand ($title, $text, $button, "IsEnabled", "" ) = 0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got an error while parsing the comman - it didnt like the 0

Ok I had an extra ( in there- I fixed that but now it does the same thing - pauses 5 at the first screen - then a screen flash quick, then the installation completed screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

so your func now looks like ? :

Func click( $title, $text, $button)
   WinWait($title, $text)
  ; WinSetState( $title, $text, @SW_HIDE )
   sleep(1000)
   while ControlCommand ($title, $text, $button, "IsEnabled", "" ) = 0
     sleep(20)
   wend
   sleep(2000)
   ControlClick( $title, $text, $button )
EndFunc

then at least it should wait at every screen for 5 seconds..

EDIT: maybe you need to sleep a bit when the window is initially shown... made a mod to the code..

Edited by JdeB

Share this post


Link to post
Share on other sites

so your func now looks like ? :

Func click( $title, $text, $button)
   WinWait($title, $text)
  ; WinSetState( $title, $text, @SW_HIDE )
   sleep(1000)
   while ControlCommand ($title, $text, $button, "IsEnabled", "" ) = 0
     sleep(20)
   wend
   sleep(2000)
   ControlClick( $title, $text, $button )
EndFunc

then at least it should wait at every screen for 5 seconds..

EDIT: maybe you need to sleep a bit when the window is initially shown... made a mod to the code..

Yea thats what I have - still pauses 5 secs at the first screen - the next one flickers fast then Installation Complete..

Thanks for your help - I'm going home for the weekend now - maybe it will be clearer on Monday...

-Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Instead of sending control commands, is there a way to run the following hidden?

dsclient.exe /q /c:"setup /q"

I tried the run command, but it doesn't like the quotes around "setup /q"

If I can't get this running tomorrow morning, it is sneakernet for 1600 machines!

-Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...