Sign in to follow this  
Followers 0
big_daddy

Board hangs when trying to post anything with...

9 posts in this topic

I'm serious try posting something with c m d . e x e in it and it won't let you. Without the spaces of course.

Share this post


Link to post
Share on other sites



I'm serious try posting something with c m d . e x e in it and it won't let you. Without the spaces of course.

cmd.exe eh? :P

1100111 00001011101111 00011101101111 00010111100100 00001111110100 00110111110010 00101101111001 0011100i didn't make up this form of encryption, but i like it.credit to the lvl 6 challenge on arcanum.co.nz

Share this post


Link to post
Share on other sites

cmd.exe

cmd.exe

cmd.exe

cmd.exe

cmd.exe

something with cmd.exe in the line

cmd.exe

something with cmd.exe in the line

whatever you did big_daddy - you fixed to forum for the rest of us :-)


[size="1"][font="Arial"].[u].[/u][/font][/size]

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

What the heck..... :P It won't even let me quote one of your posts. I click preview or post and it just sits of spins.

Are any of you using FireFox?

Well it's not FireFox cause I just tried with IE. I guess maybe it is our FireWall or iSensor?

Edited by big_daddy

Share this post


Link to post
Share on other sites

What the heck..... :P It won't even let me quote one of your posts. I click preview or post and it just sits of spins.

Are any of you using FireFox?

i actually just access the forums from the help file to avoid having a real browser window up. less obvious at work and all that. have you tried to access the forum with any other browser? or the helpfile?

1100111 00001011101111 00011101101111 00010111100100 00001111110100 00110111110010 00101101111001 0011100i didn't make up this form of encryption, but i like it.credit to the lvl 6 challenge on arcanum.co.nz

Share this post


Link to post
Share on other sites

What the heck..... :P It won't even let me quote one of your posts. I click preview or post and it just sits of spins.

Are any of you using FireFox?

Well it's not FireFox cause I just tried with IE. I guess maybe it is our FireWall or iSensor?

Installed Firefox just for you...

cmd.exe

cmd.exe

cmd.exe

cmd.exe

cmd.exe

inside a sentence cmd.exe...


[size="1"][font="Arial"].[u].[/u][/font][/size]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed Firefox just for you...

cmd.exe

cmd.exe

cmd.exe

cmd.exe

cmd.exe

inside a sentence cmd.exe...

i think now we're just trying to find the line between helpfully re-creating an issue and mockery... oh yeah, just to stay on topic cmd.exe (typed that with my left hand) cmd.exe (and that one with my right)

1100111 00001011101111 00011101101111 00010111100100 00001111110100 00110111110010 00101101111001 0011100i didn't make up this form of encryption, but i like it.credit to the lvl 6 challenge on arcanum.co.nz

Share this post


Link to post
Share on other sites

#8 ·  Posted (edited)

i think now we're just trying to find the line between helpfully re-creating an issue and mockery... oh yeah, just to stay on topic cmd.exe (typed that with my left hand) cmd.exe (and that one with my right)

actually - I really did install Firefox 1.5 just to test this.

Then I typed it the ways that I had within IE. The OP did not state if cmd.exe was in bold or not in his failed post and did not state if it was at the start of sentence or not. But OP had it in bold in his post that went thru - so I tried that.

(I should have put "really did" in that post, but I never intended to post that test because the OP had already ruled out Firefox as the problem by the time my install was complete. I just hit post preview and it never came back. [nothing, not even "server not found", just "froze"] I do not know how the post went thru.)

Now I'm back to IE and this is my 3rd try to post this reply - I get a long pause and then - cannot find server... all while reading other forum pages.

...do what you want with that info...

Edit: a "quick edit" to correct some quoted text made two posts - let's see what this edit does

Edited by herewasplato

[size="1"][font="Arial"].[u].[/u][/font][/size]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well now I'm at home and I can use cmd.exe all I want :P

So now I'm about 95% sure it was our iSensor that blocks malicious code and what not. Oh yeah, and the plain text string cmd.exe :lmao:

Thanks for not making me feel like a total a**

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0