Jump to content
Sign in to follow this  
Shanerox

AU3

Recommended Posts

Shanerox

My computer wont read AU3, it wont even recognise them, and I cant edit or create script, im using sciTE source code editor, and idk wat to do


[font="Fixedsys"][center]Walking the Long Road[/center][/font][left][font="Impact"]Nickelback[/font][/left][center][/center][right][font="Impact"]Nickelback[/font][/right]

Share this post


Link to post
Share on other sites
seandisanti

My computer wont read AU3, it wont even recognise them, and I cant edit or create script, im using sciTE source code editor, and idk wat to do

did you download and run the autoit3 (and beta) installer(s)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shanerox

Idk, I just downloaded AutoIT v3.1.1, could ya get me a link to the stuff i need?


[font="Fixedsys"][center]Walking the Long Road[/center][/font][left][font="Impact"]Nickelback[/font][/left][center][/center][right][font="Impact"]Nickelback[/font][/right]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shanerox

Hey, It worked, thanks sooo much


[font="Fixedsys"][center]Walking the Long Road[/center][/font][left][font="Impact"]Nickelback[/font][/left][center][/center][right][font="Impact"]Nickelback[/font][/right]

Share this post


Link to post
Share on other sites
seandisanti

Hey, It worked, thanks sooo much

no problem, always glad to help

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shanerox

ok, now, sciTE Source Code Editor wont save AU3 files, and when I right click the example scripts and click edit, It just does Notepad. Is there a way to make SciTE my default edtior?


[font="Fixedsys"][center]Walking the Long Road[/center][/font][left][font="Impact"]Nickelback[/font][/left][center][/center][right][font="Impact"]Nickelback[/font][/right]

Share this post


Link to post
Share on other sites
seandisanti

ok, now, sciTE Source Code Editor wont save AU3 files, and when I right click the example scripts and click edit, It just does Notepad. Is there a way to make SciTE my default edtior?

the installer should have made those associations, maybe run the SciTE installer again. also, when saving you do have to specify the .au3 extension.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shanerox

oops, lol thx again


[font="Fixedsys"][center]Walking the Long Road[/center][/font][left][font="Impact"]Nickelback[/font][/left][center][/center][right][font="Impact"]Nickelback[/font][/right]

Share this post


Link to post
Share on other sites
seandisanti

oops, lol thx again

No problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×