Jump to content
Sign in to follow this  
pofrot

Not moving the window after compiling - (Locked)

Recommended Posts

Hello all. Very new to autoit.

Extreme beginner in (any) coding to be honest.

I made this little script ( with the help from PixelSearch_Helper ) to move my game window, check for pixel change and sound alarm, rinse repeat. 

Works perfectly when I run it from the SciTe app.

 

Problem is when I compile it to a 64bit exe so i can just double click it on my desktop, it does everything except move the window.

Very new here, so all advice much appreciated.

 

#include <Sound.au3>
WinMove("myGame", "", 1895, 0, 1024, 700, 3)

While 1
    $search = PixelSearch(1988,318,2037,333,12434877,5)
    If Not @error Then
        $sound = _SoundOpen(@WindowsDir & "\media\gate.wav")
         _SoundPlay($sound, 1)

    EndIf
    Sleep(25)
Wend

 

Thank you in advance

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the AutoIt forum.

Unfortunately you appear to have missed the Forum rules on your way in. Please read them now - particularly the bit about not discussing game automation - and then you will understand why you will get no help and this thread will now be locked.

See you soon with a legitimate question I hope.

The Moderation team


SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource   Forum etiquette  Forum Rules 
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...