Jump to content

Script not showing - (Moved)


Recommended Posts

Hello guys,

This week I made a little script for my job and I have problem with it.

I compiled the script.

It starts and appear on scren on my computer but not on the others.

On every computer exept mine it only show the incon in the task bar and I don't understand why.

Here is the script.

Thanks for your help :) 

Prepa.au3

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Ext4 said:

Hello guys,

This week I made a little script for my job and I have problem with it.

I compiled the script.

It starts and appear on scren on my computer but not on the others.

On every computer exept mine it only show the incon in the task bar and I don't understand why.

Here is the script.

Thanks for your help :)

Prepa.au3 8.75 kB · 0 downloads

Oh you are a genius, I am using tripple screen on my computer and only one for the others.

 

Thanks a lot for your help dude :)

Link to post
Share on other sites
  • Developers

Moved to the appropriate forum, as the Developer General Discussion forum very clearly states:

Quote

General development and scripting discussions. If it's super geeky and you don't know where to put it - it's probably here.


Do not create AutoIt-related topics here, use the AutoIt General Help and Support or AutoIt Technical Discussion forums.

Moderation Team

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource   Forum etiquette  Forum Rules 
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...