Jump to content

Recommended Posts

From another discussion in Idea Lab Here is a link to an XML to treeview script.

It works with basic XML files.

I thought it would better serve the "community" by a least posting the link here.

http://www.autoitscript.com/forum/index.ph...pe=post&id=6385

http://www.autoitscript.com/forum/index.ph...pe=post&id=5983

:P

Edit: Updated link.

Edited by eltorro
Link to post
Share on other sites

From another discussion in Idea Lab Here is a link to an XML to treeview script.

I works with basic XML files.

I thought it would better serve the "community" by a least posting the link here.

http://www.autoitscript.com/forum/index.ph...pe=post&id=5983

:lmao:

I must be missing something.

GUICtrlGetHandle() : undefined function.

Talking Clockhttp://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=20751Talking Headlineshttp://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=20655Sometimes, I sits and thinkssometimes, I just sits

Link to post
Share on other sites
  • Moderators

Do you have GuiTreeView.au3 in your beta include file?

Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.

Link to post
Share on other sites

Yes, I do, but it doesn't have GUICtrlGetHandle() in it.

GuiCtrlGetHandle() is an in built func of autoit.

Are you using a beta version?

msgbox(0,"Autoit Version",@AutoItVersion,5)
Link to post
Share on other sites

GuiCtrlGetHandle() is an in built func of autoit.

Are you using a beta version?

msgbox(0,"Autoit Version",@AutoItVersion,5)
msgbox(0,"Autoit Version",@AutoItVersion,5) says 3.1.1.91

Talking Clockhttp://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=20751Talking Headlineshttp://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=20655Sometimes, I sits and thinkssometimes, I just sits

Link to post
Share on other sites

msgbox(0,"Autoit Version",@AutoItVersion,5) says 3.1.1.91

OK, I downloaded 3.1.1.101 and installed.

I still get compile error saying GUICtrlGetHandle() is an unknown function, but if I continue, it works. Thanks! Now how do I get it to not give a compile time error? I am sure, I need to do something else.

Talking Clockhttp://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=20751Talking Headlineshttp://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=20655Sometimes, I sits and thinkssometimes, I just sits

Link to post
Share on other sites

If your using SciTe for Autoit, have you tried updating the defs for SciTe?

Ctrl 1, if the beta defs is selected, click on it again and it will re-update the defs.

Link to post
Share on other sites

If your using SciTe for Autoit, have you tried updating the defs for SciTe?

Ctrl 1, if the beta defs is selected, click on it again and it will re-update the defs.

OK, I did that, and it said it was updating, showed progress bar, but when it finished I tried a recompile and it still reported the function as undefined. Again if I continue, it works. I must have something set up wrong. Thanks, though for explaining how it is supposed to work, I did not know that.

Talking Clockhttp://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=20751Talking Headlineshttp://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=20655Sometimes, I sits and thinkssometimes, I just sits

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

it comes up with an error when i click the link in the first post.

@'theguy0000

I updated the link in the first post.

:lmao:

Link to post
Share on other sites
  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...