Sign in to follow this  
Followers 0
memnon

ressource hack not working ?!

8 posts in this topic

Hello,

if i want to compile a au3 file, with ressource hack option set, i always get the following error:

>AU3Check Ended. No Error(s).

RC.Exe (3) : Error : Resources information will not be updated in target program!

and the fileinformation are not being changed.... anyone knows, whats my problem is ?


das beste Windows Support Forum: Windows 2000 Helpline und tschüss den WindowsfehlernProgrammieren: Autoit 3 - wer braucht noch VBS ?!Programmieren: Autoit 3 Forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites



Do you have ResHacker.exe in your CompileAU3 folder?


[center]Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.[/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have ResHacker.exe in your CompileAU3 folder?

yes i have, otherwhise i couldt use the ressoucehacktab....


das beste Windows Support Forum: Windows 2000 Helpline und tschüss den WindowsfehlernProgrammieren: Autoit 3 - wer braucht noch VBS ?!Programmieren: Autoit 3 Forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The error seems very much like this one experienced here. :lmao:

Share this post


Link to post
Share on other sites

The error seems very much like this one experienced here. :lmao:

hmm you are on, seems File Version must be set

thx ;)

btw i used the search function - finding words with "Ressource Hack", but didnt find that tread


das beste Windows Support Forum: Windows 2000 Helpline und tschüss den WindowsfehlernProgrammieren: Autoit 3 - wer braucht noch VBS ?!Programmieren: Autoit 3 Forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm you are on, seems File Version must be set

thx :lmao:

btw i used the search function - finding words with "Ressource Hack", but didnt find that tread

I used just "Resource" to locate as being a resource error. I had the advantage of knowing it was just recently experienced by another member. Well, an easy fix is a good fix, cheers. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I used just "Resource" to locate as being a resource error. I had the advantage of knowing it was just recently experienced by another member. Well, an easy fix is a good fix, cheers. ;)

Yeh, and to think, I was a part of that post :lmao: Nice save again MHz (That never gets old saying that o:) )


[center]Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.[/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will be fixed in the next version of CompileAU3.

It will default to the version of Autoit3 your are compiling with when no Fileversion is given.

:lmao:


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0