Jump to content

Drawings scripts and pngs, blank. - (Moved)


Recommended Posts

I've downloaded 2 drawing scripts from here, weirdly it works with some pngs and with others it's just blank, I tried to change the sensitivity but didn't work, or it's blank or completely dark. Someone could explain me why this is happening, I'm not the best with this programming stuffs. 

And if you can, be nice.

Link to post
Share on other sites
  • Developers

Moved to the appropriate forum, as the Developer General Discussion forum very clearly states:

Quote

General development and scripting discussions.


Do not create AutoIt-related topics here, use the AutoIt General Help and Support or AutoIt Technical Discussion forums.

Moderation Team

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource   Forum etiquette  Forum Rules 
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Link to post
Share on other sites
  • Developers

So you though we would be able to help you with this? 
Why as you haven't shown anything concrete? ;) 

Jos

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource   Forum etiquette  Forum Rules 
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...