Jump to content

Recommended Posts

Im working with a site and have built a nice little script using the WinHttp.au3 libary 

 

So far I have been able to login to the site 

Next step is to navigate further and looking in Network tab it looks like a "action" is sent with the next request header it looks like this 

query string parameters

action=fetch_number_1

How is this sent using an _httprequest, here is how I have built up the code: 

; Send Action 
Global $hRequest = _WinHttpOpenRequest($hConnect, _
        "POST", _
        "/start/index", _
        Default, _
        Default, _
        "text/plain, */*; q=0.01", _
        $WINHTTP_FLAG_SECURE)
    ;Set NEW Request Headers
    _WinHttpAddRequestHeaders($hRequest, "x-requested-with: XMLHttpRequest")
_WinHttpAddRequestHeaders($hRequest, "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/84.0.4147.105 Safari/537.36")
_WinHttpAddRequestHeaders($hRequest, "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded")
    ; Send it
_WinHttpSendRequest($hRequest, -1)

 

Obviously its missing the action parameter as im unsure where I should insert it 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...