Jump to content

Recommended Posts

49 minutes ago, YuChan said:

THX

use this at https://www.autoitscript.com/forum/topic/205087-pixelgetcolor-return-value-is-not-correct-when-xy-reported-by-au3info-moved/?do=findComment&comment=1474583

you're welcome :) 

PS: use the help, read the help, test, test, test. Good luck.

Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, argumentum said:

PS: use the help, read the help, test, test, test. Good luck.

again, read the help ( https://www.autoitscript.com/autoit3/docs/functions/PixelSearch.htm )

...and, this concludes my aid to you for the foreseeable future, again, good luck :)  

Link to post
Share on other sites
  • Jos locked this topic
  • Developers

@YuChan,

You have quite some nerves to open a new thread while I asked you for an explanation in your previous thread:

https://www.autoitscript.com/forum/topic/205094-one-gui-who-follow-mouse/?do=findComment&comment=1474619


Let it be clear there are some common rules one stick to, so this topic is locked and you are now on mod preview until you have made ultimately clear what you are doing with all these PixelSearch BS.

Jos 

Edited by Jos

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource   Forum etiquette  Forum Rules 
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...