Sign in to follow this  
Followers 0
dv8

Need a little help with IE.au3

16 posts in this topic

I have an application (title name: APP) which has embeded IE control. Can any one give me directions, how can i get acces to an input box celled "egn" in the form called "FrmReportHealth" of the loaded webpage?

Here is what my AutoIt Window Info shows:

For main application window:

>>>>>>>>>>>> Window Details <<<<<<<<<<<<<

Title: http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm.asp

Class: TWebIDCheckForm

Size: X: -4 Y: -4 W: 1032 H: 746

>>>>>>>>>>> Control Under Mouse <<<<<<<<<<<

Size:

Control ID:

ClassNameNN:

Text:

>>>>>>>>>>> Visible Window Text <<<<<<<<<<<

Íàâèãàòîð

http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm_1_15_OUT.asp

*****************************************************

for TabControl:

>>>>>>>>>>>> Window Details <<<<<<<<<<<<<

Title: http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm.asp

Class: TWebIDCheckForm

Size: X: -4 Y: -4 W: 1032 H: 746

>>>>>>>>>>> Control Under Mouse <<<<<<<<<<<

Size: X: 0 Y: 49 W: 1024 H: 651

Control ID: 524824

ClassNameNN: TFrPageControl1

Text:

Style: 0x56010000

ExStyle: 0x00000000

******************************************************

For the control where the web page is loaded

>>>>>>>>>>>> Window Details <<<<<<<<<<<<<

Title: http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm.asp

Class: TWebIDCheckForm

Size: X: -4 Y: -4 W: 1032 H: 746

>>>>>>>>>>> Control Under Mouse <<<<<<<<<<<

Size: X: 4 Y: 143 W: 1016 H: 553

Control ID:

ClassNameNN: Internet Explorer_Server1

Text:

Style: 0x56000000

ExStyle: 0x00000000

Share this post


Link to post
Share on other sites



Web browsers don't use standard window controls, so AU3Info will not help you. Valuator's Builder Library can help you expose the DOM structure... you can also take a look at something like "MODIv2" here

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

Something like this should work:

$oIE = _IEAttach("http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm.asp")
$o_form = _IEFormGetObjByName($oIE, "FrmReportHealth")
$o_input = _IEFormElementGetObjByName($o_form, "egn")
_IEFormElementSetValue($o_input, "whatever you want in egn")

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

Web browsers don't use standard window controls, so AU3Info will not help you. Valuator's Builder Library can help you expose the DOM structure... you can also take a look at something like "MODIv2" here

Dale

10x Dale, I know this. I want to know how can I use the functions of your library with an IE control embeded in application (the app is not mine, it's downloaded from internet, so i don't know the embeded IE Control ID)

HERE is picture of the app.

The RED area is the "TabControl" i mentioned in my first post, the BLUE area is the "control where the web page is loaded"

Something like this should work:

$oIE = _IEAttach("http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm.asp")
$o_form = _IEFormGetObjByName($oIE, "FrmReportHealth")
$o_input = _IEFormElementGetObjByName($o_form, "egn")
_IEFormElementSetValue($o_input, "whatever you want in egn")

10x big_daddy, but this doesn't work because the window named "http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm.asp" is not an IE window, but an application which has embeded IE. My problem is how to connect to this embeded IE and set the text for "egn" input. :o

See the picture (the link above)

Edited by dv8

Share this post


Link to post
Share on other sites

10x Dale, I know this. I want to know how can I use the functions of your library with an IE control embeded in application (the app is not mine, it's downloaded from internet, so i don't know the embeded IE Control ID)

HERE is picture of the app.

The RED area is the "TabControl" i mentioned in my first post, the BLUE area is the "control where the web page is loaded"

10x big_daddy, but this doesn't work because the window named "http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm.asp" is not an IE window, but an application which has embeded IE. My problem is how to connect to this embeded IE and set the text for "egn" input. :o

See the picture (the link above)

_IEAttach() attaches by title by default. If you know the URL, you can add a ,"url" to the attach statement. IE.au3 has not been tested much with embedded browsers, but I don't see why this shouldn't work.

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

_IEAttach() attaches by title by default. If you know the URL, you can add a ,"url" to the attach statement. IE.au3 has not been tested much with embedded browsers, but I don't see why this shouldn't work.

Dale

I've tryed attaching by title,url,text,html and everytime _IEAttach() returns 0 :o

Did you see the picture?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tryed attaching by title,url,text,html and everytime _IEAttach() returns 0 :o

Did you see the picture?

Yes, I saw the picture. Without being able to see the HTML though there's little I can do. In order to attach to the browser object you need to find the top-level document -- there may be frames involved, so figuring out the URL of the main body may not get you there -- there may be a higher level document that is directly under the main browser object.

What I would do is to steal some code out of _IEAttach that loops though the shell windows and have it spit out information on what it is finding with ConsoleWrite and hopefully I'd be able to recognize the window that I wanted.

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you right click on the embedded browser do you have the option to view source? If so post the output here and we may be able to help you better.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I saw the picture. Without being able to see the HTML though there's little I can do. In order to attach to the browser object you need to find the top-level document -- there may be frames involved, so figuring out the URL of the main body may not get you there -- there may be a higher level document that is directly under the main browser object.

What I would do is to steal some code out of _IEAttach that loops though the shell windows and have it spit out information on what it is finding with ConsoleWrite and hopefully I'd be able to recognize the window that I wanted.

Dale

Here is the source of the document:

<HTML>
<HEAD>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
<meta http-equiv="Content-Language" content="bg">
<META NAME="GENERATOR" Content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<script language="Javascript" type="text/Javascript">
<!--
function MM_reloadPage(init) {  //reloads the window if Nav4 resized
  if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
    document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
  else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);
//-->
</script>
</HEAD>
<BODY onload=vbscript=FrmReportHealth.egn.select()>
<form name="FrmReportHealth" action="Report_healthhtm_1_15_out.asp" method="post">
<P align=center style="FONT-FAMILY: sans-serif">
   <IMG style="WIDTH: 50px; HEIGHT: 52px" height=95 src="LogoBG1%20copy.png" width=100 border=0 ></P>
<P align=center style="FONT-FAMILY: sans-serif">
   <font color="#000080" size="4" face="Times New Roman Cyr"><b>ÐÅÏÓÁËÈÊÀ ÁÚËÃÀÐÈß</b></font></P>
<P align=center style="FONT-FAMILY: sans-serif">
   <b><font color="#000080" face="Times New Roman Cyr">ÍÀÖÈÎÍÀËÅÍ ÎÑÈÃÓÐÈÒÅËÅÍ ÈÍÑÒÈÒÓÒ</font></b></P>
<hr color="#000080" size="1" noshade width="90%">
<P align=center style="FONT-FAMILY: sans-serif">
  </P>
<P align=center>
   <font size="5" color="darkslategray">Ñïðàâêà çà çäðàâíî îñèãóðÿâàíå</font><font size="4">
   </font></P>
<P></P>
<P style="FONT-FAMILY: sans-serif" align=center>
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=1 width="635" border=0 style="WIDTH: 635px; HEIGHT: 88px" align=center>
  
  <TR>
    <TD colSpan=2><STRONG><FONT color=#4c7c79 face="Times New Roman CYR">Âúâåäåòå ÅÃÍ:</FONT></STRONG></TD>
    <TD colSpan=2><INPUT id=egn name=egn maxlength=10 onkeypress="return OnlyNumber(event)" style="WIDTH: 108px; HEIGHT: 22px" ></TD>
    <TD colSpan=2></TD>
    <TD colSpan=2>
      <P align=center><FONT color=navy><FONT face="Times New Roman CYR"><B>Ìîëÿ, âúâåäåòå ñèìâîëèòå</B><BR><FONT 
      size=2>(<FONT 
      face="MS Sans Serif" size=1>ïîêàçàíè íà 
      èçîáðàæåíèåòî</FONT>  )</FONT></FONT></FONT></P></TD>
    <TD><INPUT style="WIDTH: 119px; HEIGHT: 22px" maxLength=6 size=10 
      name=key_ent></TD></TR>
  <TR>
    <TD><INPUT tabIndex=2 type=radio value=0 
      name=typeEGN_pt checked></TD>
    <TD><STRONG><FONT face="Times New Roman CYR" 
      color=#4c7c79>Áúëãàðèí</FONT></STRONG></TD>
    <TD><INPUT tabIndex=3 type=radio value=2 
      name=typeEGN_pt></TD>
    <TD><STRONG><FONT color=#4c7c79 
      face="Times New Roman CYR">×óæäåíåö </FONT></STRONG></TD>
    <TD></TD>
    <TD><STRONG><FONT color=#4c7c79 face="Times New Roman Cyr">  </FONT></STRONG></TD>
    <TD rowspan=2 ><P style="MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: -1px" align=left> 
      <P style="MARGIN-TOP: -2px; MARGIN-BOTTOM: -2px" align=left></P></TD>
    <TD rowSpan=2>
      <P style="MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: -1px" align=center><IMG 
      src="captcha/captcha.asp" 
      border=3> </P> 
      <P style="MARGIN-TOP: -2px; MARGIN-BOTTOM: -2px" align=left></P></TD>
    <TD rowSpan=2></TD></TR>
  <TR>
    <TD colSpan=2></TD>
    <TD></TD>
    <TD></TD>
    <TD></TD>
    <TD></TD>
    <TD colspan=3></TD>
    </TR></TABLE>
<P style="FONT-FAMILY: sans-serif" align=center>
<HR width="90%" color=#000080 noShade SIZE=1>
  <P><FONT color=#000080></FONT>
  <P>   
      <script language=javascript>
        <!--

function ValidEGN()       
  {
          if ( document.FrmReportHealth.egn.value.length !=10 )
             {
                document.FrmReportHealth.egn.select;
                alert("Òðÿáâà äà âúâåäåòå 10 ñèìâîëà !");
                return false;
                }
            else
            document.FrmReportHealth.ButtonText1.value="2";
             return true;
  }

function OnlyNumber(e)
{
 //alert(e.which);
 if ((e.which>=48 && e.which<=57) || e.which==0 || e.which==8 )
  return true;
 else
  return false;
}
function GetHelp()
{
window.open("Help/HI_Help.html","Help","scrollbars = Yes, menubar=no,resizable = yes,toolbar =  no, location=no,directories=no,height=400,width=600");
}
        -->
        </script>
      <P align=center>  
        
<input id="ButtonText4" name="ButtonText" value=1 style="VISIBILITY: hidden; WIDTH: 12px; HEIGHT: 22px" tabindex   =-99 >
        <input id="ButtonText14" name="ButtonText1" style="VISIBILITY: hidden; WIDTH: 12px; HEIGHT: 22px" tabindex   =-99 value=2>
        <font color="#396884">
        <input type="submit" value="Íàïðàâè ñïðàâêà" name="ButtonReport" onclick="return ValidEGN();"  style="FONT-SIZE: 10pt; LEFT: 9px; BORDER-BOTTOM-COLOR: black; WIDTH: 173px; COLOR: black; FONT-FAMILY: sans-serif; TOP: 177px; HEIGHT: 30px; BACKGROUND-COLOR: #99ccff" tabindex=16>
</font>
        <input type="reset" value="Èçõîä" name="ButtonOut" onclick=javascript=window.close() style="FONT-SIZE: 10pt; BORDER-BOTTOM-COLOR: black; WIDTH: 67px; FONT-STYLE: normal; FONT-FAMILY: MS Sans Serif; HEIGHT: 29px; BACKGROUND-COLOR: #99cc66; FONT-VARIANT: normal" tabindex=17>
        <input type="reset" value="Ïîìîù" name="Help" onclick=GetHelp() style="FONT-SIZE: 10pt; BORDER-BOTTOM-COLOR: black; WIDTH: 67px; FONT-STYLE: normal; FONT-FAMILY: MS Sans Serif; HEIGHT: 29px; BACKGROUND-COLOR: #ffffcc; FONT-VARIANT: normal" tabindex=17>
  </P>
<P align=center>
<TABLE style="WIDTH: 618px; HEIGHT: 82px" borderColor=steelblue cellSpacing=1 
borderColorDark=white cellPadding=1 width=618 border=1 align=center>
  
  <TR>
    <TD>
      <P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><FONT 
      face="MS Sans Serif"><FONT color=darkblue><SPAN lang=BG 
      style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-ansi-language: BG">Óâàæàåìè 
      Ã-æî/ Ã-íå, </SPAN><SPAN lang=EN-US 
      style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"><O:P></O:P></SPAN></FONT></FONT></P>
      <P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN 
      lang=BG 
      style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-ansi-language: BG"><FONT 
      face="Times New Roman"><FONT face="MS Sans Serif" 
      color=darkblue>Íàöèîíàëíèÿò îñèãóðèòåëåí èíñòèòóò âúâåäå äîïúëíèòåëåí êîä 
      ïðè ïðîâåðêà íà çäðàâíîîñèãóðèòåëíèÿ ñòàòóñ. Ïðåäëàãàíàòà óñëóãà å 
      ïðåäíàçíà÷åíà çà ïåðñîíàëíà ïðîâåðêà. Äîïúëíèòåëíîòî èçèñêâàíå å ïîñòàâåíî 
      ñ öåë çàùèòà íà Âàøèòå ëè÷íè äàííè îò íåîòîðèçèðàí äîñòúï. Êîäúò å ñëó÷àåí 
      è ñúäúðæà ïîðåäèöà îò øåñò ñèìâîëà, êîèòî òðÿáâà äà áúäàò âúâåäåíè îò 
      êëàâèàòóðàòà òî÷íî  áóêâè íà ëàòèíèöà (áåç çíà÷åíèå ìàëêè èëè ãëàâíè) è 
      öèôðè.</FONT> <O:P></O:P></FONT></SPAN></P></TD></TR></TABLE></P>
<p align=center></p>
<P>     
<P align=left>
<TABLE id=table1 width="50%" border=0>
  
  <P><FONT color=#000080>ÍÎÈ © 2003-2006, Âñè÷êè ïðàâà çàïàçåíè!</FONT>
  </P></TABLE></P>
</form>

<p> </p>

</BODY>
</HTML>

The jibrish you see is BULGARIAN text :o

When I execute my script, on

$oIE = _IEAttach("Íàâèãàòîð","text")

MsgBox(64,"",$oIE) ;--> This is always 0

$o_form = _IEFormGetObjByName($oIE, "FrmReportHealth")

and I receive the following error:

Line 728 (.....\IE.au3)

...

If IsObj($o_object^ERROR

Error: Variable must be of type "Object"

So I gather, that the _IEAttach couldn't attach to anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are likely frames involved and the source you post is not the source of the top-level document. Please see my previous post.

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

#12 ·  Posted (edited)

There are likely frames involved and the source you post is not the source of the top-level document. Please see my previous post.

Dale

I'm desperate. :o

I've downloaded TuMbLwEeD's Process list and it shows 3 controls in the applcation window where the web page is loaded:

(ClassNameNN)

1. Internet Explorer_Server1

2. Shell DocObject View1

3. Shell Embedding1

The 3 are vissible and enabled. The first one can't be hidden. When I hide the 2nd and the 3rd (useing TuMbLwEeD's Process list), the webpage disspears.

I figured that one of these two is the object I need, but I cant fugure out how to get to it. :geek:

Any suggestions please.

The web page address is: http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm_1_15_out.asp

I'm pretty sure there are no frames there.

Edited by dv8

Share this post


Link to post
Share on other sites

#13 ·  Posted (edited)

There are likely frames involved and the source you post is not the source of the top-level document. Please see my previous post.

Dale

I decided to go step by step (in baby steps) :sorcerer:

So, I opened www.google.com in my IE. Also opened http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm_1_15_OUT.asp in another IE.

Wrote the following script:

#include <IE.au3>
$oIE1 = _IEAttach("google") ;http://www.google.bg/
MsgBox(64,"","oIE1 is attached to: " & $oIE1)
$oIE2 = _IEAttach("health");http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm_1_15_OUT.asp
MsgBox(64,"","oIE2 is attached to: " & $oIE2)

And I received the following messages:

oIE1 is attached to: *********** ; (******** is some jibrish)

oIE2 is attached to: 0 ; ( :geek::o )

Where the f*** is the problem?! ;)

Please someone test this and tell me...

Edited by dv8

Share this post


Link to post
Share on other sites

#14 ·  Posted (edited)

This is what I meant by stealing code from _IEAttach

myAttach($oIE)
Func myAttach($s_string)
; show info on existing IE instances
    Dim $o_Shell = ObjCreate("Shell.Application")
    Dim $o_ShellWindows = $o_Shell.Windows (); collection of all ShellWindows (IE and File Explorer)
    For $o_window In $o_ShellWindows
        If (ObjName($o_window.document) = "DispHTMLDocument") Then; just IE windows
            ConsoleWrite("Title: " & $o_window.document.title & @CR)
            ConsoleWrite("Url:   " & $o_window.LocationURL & @CR & @CR)
        EndIf
    Next
EndFunc

This works with the page you specified

#include <IE.au3>
$oIE = _IEAttach("http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm_1_15_OUT.asp", "url")
$o_form = _IEFormGetObjByName($oIE, "FrmReportHealth")
$o_input = _IEFormElementGetObjByName($o_form, "egn")
_IEFormElementSetValue($o_input, "whatever you want in egn")

Dale

Edited by DaleHohm

Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is what I meant by stealing code from _IEAttach

(1)

This works with the page you specified

(2)

Dale

10x for your help Dale! It really works that way.

The problem is that the application I need to automate does not appear to be a Shellwindow. And the 1st code you offered shows only IE windows.

I don't know much of this COM stuff. ;)

I tried useing

$obj = ObjGet("C:\Program Files\Labnet\NOI\NOI.exe"); This is the app I'm talking about...

and I'm getting something, but I don't know what to do with it. :sorcerer:

It's late, I'm tired and my eyes are going :o !!! :geek:

I made my script useing series of mouse clicks and TABs and it works, but I don't like it this way. :huggles:

Any suggestions are welcome!

Share this post


Link to post
Share on other sites

To use IE.au3 you need to instantiate a reference to IE with _IEAttach or _IECreate

Glad you found a way to make it work.

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0