Sign in to follow this  
Followers 0
sdruvss

TCP

8 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

:"> I'm not being able to use any TCP function.

:"> I'm not finding any help about them.

:"> I'm not finding any include file that I should use.

:"> Am I too stupid?

Edited by sdruvss

Share this post


Link to post
Share on other sites



In the help file, search for TCPStartup(), TCPListen(), and just TCP...

do u have the beta, im not sure wether or not it is in the beta or stable... but i would download the beta version of AutoIt

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to be more descriptive when u say, "Your not able to use them"... what so u mean? is an error coming up? just nothing happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

I mean that TCPxxxx functions are not defined :o

Posted Image

I'm using AutoIt 3.1.1. Is there a beta version?

Edited by sdruvss

Share this post


Link to post
Share on other sites

#5 ·  Posted (edited)

you need the beta version

download welcome to autoit 1-2-3

you can get everything ( in my signature below )

8)

Edited by Valuater

NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you. It worked :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome

8)


NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0