Sign in to follow this  
Followers 0
jesswartz

Problem With Au3

3 posts in this topic

Auto It Update hangs (not responding)

I just installed Au3 Full installation. Then I installed Auto It Script Editor. SciTE4AutoIt3.exe

Then I installed: SciTE4Au3Upd.exe

Then I went to run AU3 but there was no exe file. So then I checked my harddrive. Double clicking the AutoIt3.exe opens a folder with no exe files. They are all au3 files. So then I uninstalled Auto It 3.

I then installed: AutoIt - Zipped Version (for those who don't like/want an installer)

I ran the installation and the exact same thing, no exe file to open the program. Just folders. Help please!

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

This is a support question so moved it to Support.

Installing AutoIt3 and SciTE4AutoIt3 is enough...

Its probably best if you first open the Helpfile and read the first few pages.

Then load some of the examples in the helpfile and try to run them with F5 in SciTE....

Enjoy

Edited by JdeB

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a support question so moved it to Support.

Installing AutoIt3 and SciTE4AutoIt3 is enough...

Its probably best if you first open the Helpfile and read the first few pages.

Then load some of the examples in the helpfile and try to run them with F5 in SciTE....

Enjoy

Sorry I put it in the wrong forum. Thanks for moving it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0