Sign in to follow this  
Followers 0
Sportivo

Problem

6 posts in this topic

Hi i have a problem when i record program

the last prompt star with Scan Complete. Scanned 178554 item.....etc.. but autoit read only Scan Compelte. S why?

who help me

WinWait("WhosOn","Scan Complete.

S")

If Not WinActive("WhosOn","Scan Complete. S") Then WinActivate("WhosOn","Scan Complete.

S")

WinWaitActive("WhosOn","Scan Complete.

S")

MouseMove(144,162)

Share this post


Link to post
Share on other sites



Hi i have a problem when i record program

the last prompt star with Scan Complete. Scanned 178554 item.....etc.. but autoit read only Scan Compelte. S why?

who help me

WinWait("WhosOn","Scan Complete.

S")

If Not WinActive("WhosOn","Scan Complete. S") Then WinActivate("WhosOn","Scan Complete.

S")

WinWaitActive("WhosOn","Scan Complete.

S")

MouseMove(144,162)

Well, 1st problem (this isn't the support forum :think: )

2nd problem is... Your not telling it to read anything other than that. All you have is WinActive/Wait/Activate nothing there about WinGetText()


[center]Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.[/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe try

put this at the top

Opt("WinTextMatchMode", 1) ;1=complete, 2=quick

then leave out the period and the space like this

WinWait("WhosOn","Scan Complete")

Just an idea, not tested with the minimal info you gave us

8)

at least your in the right forum now


NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, 1st problem (this isn't the support forum :( )

proof

lol sorry Smoke, but I made a correction,

if you click on the link you'll see it's in the sopport forum :think:


Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

proof

lol sorry Smoke, but I made a correction,

if you click on the link you'll see it's in the sopport forum :think:

it was moved to the support forum

8)


NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

it was moved to the support forum

8)

oh I see sorry smoke my bad


Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0