Sign in to follow this  
Followers 0
greenmachine

Strange Changes In The Compiler

3 posts in this topic

I'm really glad that the compiler has been updated so that the hacked decompiler doesn't work anymore. That's really handy. However, I have compiled a script under both the old compiler (around .106) and the new compiler (.118) and it seems to have made my GUI messed up. As far as I remember, I did not make any changes to the GUI layout. I'm certain that if I had many any changes at all that they were very slight and wouldn't have caused this issue.

Anyway, I bring this up because I was thinking about posting a script that I had made a while back (a Sudoku Solver <img> ) but I wanted to make sure everything is still functional. Turns out it isn't. Here are two pics from the two versions of the program to show what I mean.

Old version:

New version:

Any ideas / future fixes would be great.

Share this post


Link to post
Share on other sites



test again with your latest script and post it here so I can have a look.

I remember having problem to use your old script. So post what are the step to reproduce.

THanks

:think:

Share this post


Link to post
Share on other sites

test again with your latest script and post it here so I can have a look.

I remember having problem to use your old script. So post what are the step to reproduce.

THanks

:think:

I'm not sure what script you're referring to - I've never posted this one on the forums.

I'll PM you the script.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0