Sign in to follow this  
Followers 0
CrewXp

Pinging Site Using A Http Proxy, Gives Back 30

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

I have a script setup that reads proxies from a list, and one-by-one goes down the list, sets the browser proxy to it, then shows a msgbox displaying

Msgbox(0,"Ping Test",Ping("www.google.com",250))

Then I open internet explorer to test myself and some work and some don't. But.. each time it gives 29-31!!! On both proxies that time out loading a webpage and proxies that dont!!!

Is it pinging using my default connection still instead of the proxy set? How can I check to see if the proxy is dead or not? I tried putting HttpSetProxy(2, $ip) and HttpSetProxy(0), but it doesn't do anything.

Thanks

[sOLVED]

Edited by CrewXp

Share this post


Link to post
Share on other sites



I just read that the only way I can do this is to inetget a page, then if it doesn't load, then its a dead proxy.

But what's the best way to do this without waiting for InetGet to timeout?? I want it to wait like a maximum or 1 or 2 seconds per proxy since there's so many.

Share this post


Link to post
Share on other sites

solved. downloaded the latest beta to do this. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0