Sign in to follow this  
Followers 0
xircon

Hello World / Guicreate

4 posts in this topic

I have been trying to get the various Hello World examples to work, but all I get is an error: unknown function name (related to GuiCreate). I have included gui_include.au3 which I spotted in one post, but it maded little difference. I also cannot find anything in the help file, what am I doing wrong?

Steve.

Share this post


Link to post
Share on other sites



You need to use the AutoIt3.exe file from the AutoIt GUI set. Currently this is not released as a completed version, but you can obtain a beta here. AutoIt GUI functions appear in 3.0.102.x versions. You may also want to save a backup copy of your AutoIt3.exe and AutoItSC.bin files in case you wish to use the official 3.0.101 release.


[font="Optima"]"Standing in the rain, twisted and insane, we are holding onto nothing.Feeling every breath, holding no regrets, we're still looking out for something."[/font]Note: my projects are off-line until I can spend more time to make them compatable with syntax changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure you are using the Autoit gui for testing/compiling the scripts.. Maybe you are using the official one (they both share the extension .au3) and so it do not recognize the GUI commands..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks everybody - was using official version, have downloaded and am working now.

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0