Sign in to follow this  
Followers 0
luvmachine

FileInstall issues

4 posts in this topic

If MsgBox(1,"KLHThreatMeter Installer", "Press OK if your WoW folder is at: " & @CRLF & "'C:\Program Files\World of Warcraft\'") == 2 Then Exit

$addon = "C:\Program Files\World of Warcraft\Interface\Addons\KLHThreatMeter\"
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeter.toc",         $addon & "KLHThreatMeter.toc")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeter.xml",         $addon & "KLHThreatMeter.xml")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterAlert.lua",       $addon & "KLHThreatMeterAlert.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterCombat.lua",     $addon & "KLHThreatMeterCombat.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterConsoleIO.lua",   $addon & "KLHThreatMeterConsoleIO.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterData.lua",     $addon & "KLHThreatMeterData.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterGUI.lua",       $addon & "KLHThreatMeterGUI.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterLocalisation.lua",$addon & "KLHThreatMeterLocalisation.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterMain.lua",     $addon & "KLHThreatMeterMain.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterNetworking.lua",  $addon & "KLHThreatMeterNetworking.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterTables.lua",     $addon & "KLHThreatMeterTable.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterTargetting.lua",  $addon & "KLHThreatMeterTargetting.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeterWorker.lua",     $addon & "KLHThreatMeterWorker.lua")
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\Templates.xml",               $addon & "Templates.xml")

MsgBox(1, "Done", "Done")

That's the script I have right now, and my issue is that when its ran from either an au3 or exe it won't unpack the files. It's not that it's going to the wrong spot, just that it's not happening. Does anyone have an idea what might be up?

Share this post


Link to post
Share on other sites



It works Fine if the source files exist and the destination dir exists.

If you stick a ,1 at the end of your file install it forces an overwrite if the file already exists, I chucked a dircreate in to be sure it existed

DirCreate ("C:\Program Files\World of Warcraft\Interface\Addons\KLHThreatMeter\")
$addon = "C:\Program Files\World of Warcraft\Interface\Addons\KLHThreatMeter\"
FileInstall("D:\KLHThreatMeter\KLHThreatMeter.toc",            $addon & "KLHThreatMeter.toc",1)

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's the script I have right now, and my issue is that when its ran from either an au3 or exe it won't unpack the files. It's not that it's going to the wrong spot, just that it's not happening. Does anyone have an idea what might be up?

Test the return value to see if the function was successful.

When ran as AU3, a filecopy is used so it could be that either the source or target directory is wrong...


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually I think the first post fixed what my issue was, thank you ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0