Jump to content
Sign in to follow this  
is8591

GuiCtrlSetTip does not work at all

Recommended Posts

Please disregard this whole thread - custom app is destroying Hover event. Once closed the app - Tip works.

Can not get control tooltip to show up at all. Tooltip, traytip and contextmenu are working.

OS - win2k sp4. Tried with Autoit 3.1.1.0 and 3.1.1.119

Code straight from Help file:

#include <GUIConstants.au3>

GUICreate("My GUI control tip"); will create a dialog box that when displayed is centered

GUICtrlCreateLabel ("my label", 10,20)
GUICtrlSetTip(-1,"tip of my label")
                
GUISetState ()

; Run the GUI until the dialog is closed
While 1
    $msg = GUIGetMsg()
    
    If $msg = $GUI_EVENT_CLOSE Then ExitLoop
Wend
Edited by is8591

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to post original in bug report. Tested on other computers and it works on most. So it's not a bug.

But stiil would like to know why some don't work and how to make it work.

Appreciate any input on this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have the answer.

I move the topic to Support forum so you can get an answer, at least I hope :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...