Sign in to follow this  
Followers 0
KPJUK

SciTe colours don't work

9 posts in this topic

This may be a quick thing to fix, but I can't find it. I have just installed the latest AutoIt and SciTe on my new PC, and now the au3 script colours are not working ! everything is in black. Can anyone please point me to where the colour files are ? I know I can change the colours using ctrl-1 but I don't want to have to try and re-create the colour file.

cheers

KPJUK

Share this post


Link to post
Share on other sites



In Scite Menu, go to Options -> Open User Options File. Changes made will be stored in there. You can delete all in there to fix. If unsure of keeping any personal settings, then post up the info or can pm me the contents and will advise.

If it is saving from SciteConfig, then you will see text in the file as such

CODE

#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#

# START: DO NOT CHANGE ANYTHING AFTER THIS LINE #-#-#-#-#

# Created by SciTEConfig

#------------------------------------------------------------

font.base=font:Verdana,size:10,$(font.override)

font.monospace=font:Courier New,size:12

proper.case=0

check.updates.scite4autoit3=0

use.tabs=1

indent.size=4

indent.size.*.au3=4

tabsize=4

#Background

style.au3.32=style.*.32=$(font.base)

# Brace highlight

style.au3.34=fore:#0000F0,bold

# Brace incomplete highlight

style.au3.35=fore:#00954A

#White space

style.au3.0=fore:#000000,back:#ffffff

#Comment line

style.au3.1=fore:#00954A,back:#ffffff

#Comment block

style.au3.2=fore:#008040,back:#ffffff

#Number

style.au3.3=fore:#AC00A9,bold,back:#ffffff

#Function

style.au3.4=fore:#000090,bold,back:#ffffff

#Keyword

style.au3.5=fore:#0000F0,bold,back:#ffffff

#Macro

style.au3.6=fore:#FB00FB,bold,back:#ffffff

#String

style.au3.7=fore:#8A8AC6,bold,back:#ffffff

#Operator

style.au3.8=fore:#FF0000,bold,back:#ffffff

#Variable

style.au3.9=fore:#AA0000,bold,back:#ffffff

#Sent keys

style.au3.10=fore:#FB8400,bold,back:#ffffff

#Pre-Processor

style.au3.11=fore:#FB00FB,back:#ffffff

#Special

style.au3.12=fore:#980EE2,back:#ffffff

#Abbrev-Expand

style.au3.13=fore:#FF0000,bold,back:#ffffff

#Com Objects

style.au3.14=fore:#0000FF,bold,back:#ffffff

#Standard UDF's

style.au3.15=fore:#000080,back:#ffffff

# END => DO NOT CHANGE ANYTHING BEFORE THIS LINE #-#-#-#-#-#

#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

This may be a quick thing to fix, but I can't find it. I have just installed the latest AutoIt and SciTe on my new PC, and now the au3 script colours are not working ! everything is in black. Can anyone please point me to where the colour files are ? I know I can change the colours using ctrl-1 but I don't want to have to try and re-create the colour file.

cheers

KPJUK

Did you install the 6/26/2006 version ?

Any idea what you did to get into this state ?

reason for asking is that there was an issue with SciTEConfig before the 6/26 release that would "remove" all colors when running SciTEConfig with SciTE started, but that should be fixed..

Edited by JdeB

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isn't there a normal SCiTe and one for Autoit?

If so, Do you have the one for autoit?


Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the responses guys, I will try these and see how I get on.

I have a new PC, and just downloaded the latest files from http://www.autoitscript.com/autoit3/index.php

I the ran the SciTe install first, as I thought that it included AutoIT. That gave me a message that said AutoIT was not installed, so I ended that and downloaded the latest AutoIT file 3.1.1, installed that and then installed SciTe, and it did not colour the script for me, or work when pressing F1 on a keyword. I have uninstalled them both, and will install them again in the correct order. I will need to download them again, as I was a bit quick off the mark in deleting the install files, and clearing the Recycle bin !

I will let you know how I get on.

cheers

KPJUK

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the responses guys, I will try these and see how I get on.

I have a new PC, and just downloaded the latest files from http://www.autoitscript.com/autoit3/index.php

I the ran the SciTe install first, as I thought that it included AutoIT. That gave me a message that said AutoIT was not installed, so I ended that and downloaded the latest AutoIT file 3.1.1, installed that and then installed SciTe, and it did not colour the script for me, or work when pressing F1 on a keyword. I have uninstalled them both, and will install them again in the correct order. I will need to download them again, as I was a bit quick off the mark in deleting the install files, and clearing the Recycle bin !

I will let you know how I get on.

cheers

KPJUK

:D

See my sig for info on the correct install procedure/sequence ...

:wacko:


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting. . . . ., I have just installed AutoIT 3.1.1, and this went well. I then installed SciTe from the file SciTe4AutoIt3.exe, and ended up with 4 SciTe icons on my desktop, only one of them with a valid Icon ?

The colours aren't working, so I will try the options above.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry JdeB, just saw your post. I will uninstall and use your destructions to be on the safe side.

cheers

KPJUK

[X]

My Assistant

Loading. Please Wait... / End board header

Logged in as: KPJUK ( Log Out )

 My Controls · View New Posts · My Assistant · 0 New Messages

 AutoIt Forums > AutoIt v3 > v3 Support

IBF.NEWPMBOX

var ipb_lang_tt_prompt = "Manually copy the direct link to this post below to store the link in your computer's clipboard";

var ipb_lang_js_del_1 = "Are you sure you want to delete this message?";

var ipb_lang_js_del_2 = "Ok, no action has been taken";

var addquotebutton = "style_images/autoit/p_mq_add.gif";

var removequotebutton = "style_images/autoit/p_mq_remove.gif";

var unselectedbutton = "style_images/autoit/topic_unselected.gif";

var selectedbutton = "style_images/autoit/topic_selected.gif";

var lang_gobutton = "With Selected";

var lang_suredelete = "Are you sure you wish to delete these posts?";

var js_error_no_permission = "Sorry, you do not have permission to edit that post";

-->

var ipb_lang_tt_prompt = "Manually copy the direct link to this post below to store the link in your computer's clipboard";

var ipb_lang_js_del_1 = "Are you sure you want to delete this message?";

var ipb_lang_js_del_2 = "Ok, no action has been taken";

var addquotebutton = "style_images/autoit/p_mq_add.gif";

var removequotebutton = "style_images/autoit/p_mq_remove.gif";

var unselectedbutton = "style_images/autoit/topic_unselected.gif";

var selectedbutton = "style_images/autoit/topic_selected.gif";

var lang_gobutton = "With Selected";

var lang_suredelete = "Are you sure you wish to delete these posts?";

var js_error_no_permission = "Sorry, you do not have permission to edit that post";

-->

 

TABLE FIX FOR MOZILLA WRAPPING

 SciTe colours don't work, SciTe Colours don't work

Options

{IBF.POLL}

menu_build_menu(

"topicmenu-options",

new Array( img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=usercp&amp;CODE=start_subs&amp;method=topic&amp;tid=28887'>Track this topic</a>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Forward&amp;f=2&amp;t=28887'>Email this topic</a>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Print&amp;client=printer&amp;f=2&amp;t=28887'>Print this topic</a>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Print&amp;client=choose&amp;f=2&amp;t=28887'>Download this topic</a>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=usercp&amp;CODE=start_subs&amp;method=forum&amp;fid=2'>Subscribe to this forum</a>",

"--NODIV--<div class='popupmenu-category' align='center'>Display Modes</div>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=28887&amp;mode=threaded'>Switch to: Outline</a>",

img_item + " <strong><em><a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=28887&amp;mode=linear'>Standard</a></em></strong>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=28887&amp;mode=linearplus'>Switch to: Linear+</a>"

) );

menu_build_menu(

"topicmenu-options",

new Array( img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=usercp&amp;CODE=start_subs&amp;method=topic&amp;tid=28887'>Track this topic</a>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Forward&amp;f=2&amp;t=28887'>Email this topic</a>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Print&amp;client=printer&amp;f=2&amp;t=28887'>Print this topic</a>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Print&amp;client=choose&amp;f=2&amp;t=28887'>Download this topic</a>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=usercp&amp;CODE=start_subs&amp;method=forum&amp;fid=2'>Subscribe to this forum</a>",

"--NODIV--<div class='popupmenu-category' align='center'>Display Modes</div>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=28887&amp;mode=threaded'>Switch to: Outline</a>",

img_item + " <strong><em><a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=28887&amp;mode=linear'>Standard</a></em></strong>",

img_item + " <a href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=28887&amp;mode=linearplus'>Switch to: Linear+</a>"

) );

Track this topic

Email this topic

Print this topic

Download this topic

Subscribe to this forum

Display Modes

Switch to: Outline

Standard

Switch to: Linear+

Begin Msg Number 205244

KPJUK

POSTED DATE DIV

Today, 07:44 AM

REPORT / DELETE / EDIT / QUOTE DIV

Post

#1

Newbie

Group: Members

Posts: 3

Joined: 19-May 06

Member No.: 12619

Warn: (0%)

THE POST 205244

This may be a quick thing to fix, but I can't find it. I have just installed the latest AutoIt and SciTe on my new PC, and now the au3 script colours are not working ! everything is in black. Can anyone please point me to where the colour files are ? I know I can change the colours using ctrl-1 but I don't want to have to try and re-create the colour file.cheersKPJUK

IBF.ATTACHMENT_205244

THE POST

<a href="http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Mail&amp;CODE=00&amp;MID=12619"><img src='style_images/autoit/p_email.gif' border='0' alt='Email Poster' /></a>

PM / EMAIL / WWW / MSGR

REPORT / UP

no content

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205244',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205244&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205244, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205244',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205244&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205244, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

Full Edit

Quick Edit

Begin Msg Number 205246

MHz

POSTED DATE DIV

Today, 07:57 AM

REPORT / DELETE / EDIT / QUOTE DIV

Post

#2

Just simple

Group: Members

Posts: 2321

Joined: 2-August 04

From: Australia

Member No.: 2709

THE POST 205246

In Scite Menu, go to Options -> Open User Options File. Changes made will be stored in there. You can delete all in there to fix. If unsure of keeping any personal settings, then post up the info or can pm me the contents and will advise.If it is saving from SciteConfig, then you will see text in the file as suchCODE#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-## START: DO NOT CHANGE ANYTHING AFTER THIS LINE #-#-#-#-## Created by SciTEConfig#------------------------------------------------------------font.base=font:Verdana,size:10,$(font.override)font.monospace=font:Courier New,size:12proper.case=0check.updates.scite4autoit3=0use.tabs=1indent.size=4indent.size.*.au3=4tabsi

ze=4#Backgroundstyle.au3.32=style.*.32=$(font.base)# Brace highlightstyle.au3.34=fore:#0000F0,bold# Brace incomplete highlightstyle.au3.35=fore:#00954A#White spacestyle.au3.0=fore:#000000,back:#ffffff#Comment linestyle.au3.1=fore:#00954A,back:#ffffff#Comment blockstyle.au3.2=fore:#008040,back:#ffffff#Numberstyle.au3.3=fore:#AC00A9,bold,back:#ffffff#Function

style.au3.4=fore:#000090,bold,back:#ffffff#Keywordstyle.au3.5=fore:#0000F0,bold,back:#ffffff#Macrost

yle.au3.6=fore:#FB00FB,bold,back:#ffffff#Stringstyle.au3.7=fore:#8A8AC6,bold,back:#ffffff#Operatorst

yle.au3.8=fore:#FF0000,bold,back:#ffffff#Variablestyle.au3.9=fore:#AA0000,bold,back:#ffffff#Sent keysstyle.au3.10=fore:#FB8400,bold,back:#ffffff#Pre-Processorstyle.au3.11=fore:#FB00FB,back:#ffffff#Specialstyle.au3.12=fore:#980EE2,back:#ffffff#Abbrev

-Expandstyle.au3.13=fore:#FF0000,bold,back:#ffffff#Com Objectsstyle.au3.14=fore:#0000FF,bold,back:#ffffff#Standard UDF'sstyle.au3.15=fore:#000080,back:#ffffff# END => DO NOT CHANGE ANYTHING BEFORE THIS LINE #-#-#-#-#-##-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#

IBF.ATTACHMENT_205246

THE POST

<a href="http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Mail&amp;CODE=00&amp;MID=2709"><img src='style_images/autoit/p_email.gif' border='0' alt='Email Poster' /></a>

PM / EMAIL / WWW / MSGR

REPORT / UP

no content

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205246',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205246&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205246, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205246',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205246&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205246, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

Full Edit

Quick Edit

Begin Msg Number 205260

JdeB

POSTED DATE DIV

Today, 09:46 AM

REPORT / DELETE / EDIT / QUOTE DIV

Post

#3

SciTE4AutoIt3 ..What else ?

Group: Moderators

Posts: 5647

Joined: 3-December 03

From: The Netherlands

Member No.: 19

THE POST 205260

quoteo(post=205244:date=Jul 9 2006, 08:44 AM:name=KPJUK)QUOTE(KPJUK @ Jul 9 2006, 08:44 AM) quotecThis may be a quick thing to fix, but I can't find it. I have just installed the latest AutoIt and SciTe on my new PC, and now the au3 script colours are not working ! everything is in black. Can anyone please point me to where the colour files are ? I know I can change the colours using ctrl-1 but I don't want to have to try and re-create the colour file.cheersKPJUKQuoteEndQuoteEEndDid you install the 6/26/2006 version ?Any idea what you did to get into this state ?reason for asking is that there was an issue with SciTEConfig before the 6/26 release that would "remove" all colors when running SciTEConfig with SciTE started, but that should be fixed..This post has been edited by JdeB: Today, 09:54 AM

IBF.ATTACHMENT_205260

--------------------

Joscoloro:red/coloroSciTE4AutoIt3 Homepagecolorc/colorccoloro:blue/coloroInstallation instructions for SciTE4AutoIt3 and AutoIt3:Production and Beta.colorc/colorccoloro:blue/coloroMy AutoIt3 stuffcolorc/colorc

THE POST

<a href="http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Mail&amp;CODE=00&amp;MID=19"><img src='style_images/autoit/p_email.gif' border='0' alt='Email Poster' /></a>

PM / EMAIL / WWW / MSGR

REPORT / UP

no content

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205260',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205260&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205260, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205260',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205260&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205260, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

Full Edit

Quick Edit

Begin Msg Number 205262

alex OF DEATH

POSTED DATE DIV

Today, 09:51 AM

REPORT / DELETE / EDIT / QUOTE DIV

Post

#4

Member

Group: Members

Posts: 12

Joined: Yesterday, 12:41 AM

Member No.: 13765

THE POST 205262

Isn't there a normal SCiTe and one for Autoit?If so, Do you have the one for autoit?

IBF.ATTACHMENT_205262

--------------------

THE POST

PM / EMAIL / WWW / MSGR

REPORT / UP

no content

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205262',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205262&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205262, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205262',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205262&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205262, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

Full Edit

Quick Edit

Begin Msg Number 205266

KPJUK

POSTED DATE DIV

Today, 10:10 AM

REPORT / DELETE / EDIT / QUOTE DIV

Post

#5

Newbie

Group: Members

Posts: 3

Joined: 19-May 06

Member No.: 12619

Warn: (0%)

THE POST 205266

Thanks for the responses guys, I will try these and see how I get on.I have a new PC, and just downloaded the latest files from http://www.autoitscript.com/autoit3/index.phpI the ran the SciTe install first, as I thought that it included AutoIT. That gave me a message that said AutoIT was not installed, so I ended that and downloaded the latest AutoIT file 3.1.1, installed that and then installed SciTe, and it did not colour the script for me, or work when pressing F1 on a keyword. I have uninstalled them both, and will install them again in the correct order. I will need to download them again, as I was a bit quick off the mark in deleting the install files, and clearing the Recycle bin !I will let you know how I get on.cheersKPJUK

IBF.ATTACHMENT_205266

THE POST

<a href="http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Mail&amp;CODE=00&amp;MID=12619"><img src='style_images/autoit/p_email.gif' border='0' alt='Email Poster' /></a>

PM / EMAIL / WWW / MSGR

REPORT / UP

no content

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205266',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205266&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205266, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205266',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205266&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205266, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

Full Edit

Quick Edit

Begin Msg Number 205267

JdeB

POSTED DATE DIV

Today, 10:13 AM

REPORT / DELETE / EDIT / QUOTE DIV

Post

#6

SciTE4AutoIt3 ..What else ?

Group: Moderators

Posts: 5647

Joined: 3-December 03

From: The Netherlands

Member No.: 19

THE POST 205267

quoteo(post=205266:date=Jul 9 2006, 11:10 AM:name=KPJUK)QUOTE(KPJUK @ Jul 9 2006, 11:10 AM) quotecThanks for the responses guys, I will try these and see how I get on.I have a new PC, and just downloaded the latest files from http://www.autoitscript.com/autoit3/index.phpI the ran the SciTe install first, as I thought that it included AutoIT. That gave me a message that said AutoIT was not installed, so I ended that and downloaded the latest AutoIT file 3.1.1, installed that and then installed SciTe, and it did not colour the script for me, or work when pressing F1 on a keyword. I have uninstalled them both, and will install them again in the correct order. I will need to download them again, as I was a bit quick off the mark in deleting the install files, and clearing the Recycle bin !I will let you know how I get on.cheersKPJUK QuoteEndQuoteEEndSee my sig for info on the correct install procedure/sequence ...

IBF.ATTACHMENT_205267

--------------------

Joscoloro:red/coloroSciTE4AutoIt3 Homepagecolorc/colorccoloro:blue/coloroInstallation instructions for SciTE4AutoIt3 and AutoIt3:Production and Beta.colorc/colorccoloro:blue/coloroMy AutoIt3 stuffcolorc/colorc

THE POST

<a href="http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Mail&amp;CODE=00&amp;MID=19"><img src='style_images/autoit/p_email.gif' border='0' alt='Email Poster' /></a>

PM / EMAIL / WWW / MSGR

REPORT / UP

no content

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205267',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205267&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205267, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205267',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205267&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205267, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

Full Edit

Quick Edit

Begin Msg Number 205268

KPJUK

POSTED DATE DIV

Today, 10:20 AM

REPORT / DELETE / EDIT / QUOTE DIV

Post

#7

Newbie

Group: Members

Posts: 3

Joined: 19-May 06

Member No.: 12619

Warn: (0%)

THE POST 205268

Interesting. . . . ., I have just installed AutoIT 3.1.1, and this went well. I then installed SciTe from the file SciTe4AutoIt3.exe, and ended up with 4 SciTe icons on my desktop, only one of them with a valid Icon ?The colours aren't working, so I will try the options above.

Attached thumbnail(s)

THE POST

<a href="http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=Mail&amp;CODE=00&amp;MID=12619"><img src='style_images/autoit/p_email.gif' border='0' alt='Email Poster' /></a>

PM / EMAIL / WWW / MSGR

REPORT / UP

no content

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205268',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205268&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205268, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

//<![CDATA[

if ( ajax_loaded && use_enhanced_js )

{

menu_build_menu( 'edit-but-205268',

new Array( img_item + " <a title='Full edit screen with all options' href='http://www.autoitscript.com/forum/index.php?act=post&amp;do=edit_post&amp;f=2&amp;t=28887&amp;p=205268&amp;st=0'>Full Edit</a>",

img_item + " <a href='#' title='Edit this post in place with basic options' onclick='return ajax_prep_for_edit(205268, event);'>Quick Edit</a>" ) );

}

//]]>

Full Edit

Quick Edit

END TABLE TABLE FOOTER

« Next Oldest

· v3 Support

· Next Newest »

 

2 User(s) are reading this topic (0 Guests and 1 Anonymous Users)

1 Members: KPJUK

var emowindow = '';

function emo_pop(){

emowindow = window.open("index.php?act=legends&amp;CODE=emoticons&amp;s=","Legends","width=250,height=500,resizable=yes,scrollbars=yes");

}

-->

var emowindow = '';

function emo_pop(){

emowindow = window.open("index.php?act=legends&amp;CODE=emoticons&amp;s=","Legends","width=250,height=500,resizable=yes,scrollbars=yes");

}

-->

TITLE DIV

 Fast Reply

HIDDEN PASTE SELECTION QUESTION

/ HIDDEN PASTE SELECTION QUESTION

 Enable email notification of replies |  Enable Smilies |

 Enable Signature

 

 

Forum HomeSearchHelpGeneral  |-- Announcements and Site News  |-- ChatAutoIt v3  |-- v3 Support  |-- v3 GUI (Graphical User Interface)  |-- v3 Scripts and Scraps  |-- v3 Idea Lab  |-- v3 Bug Reports  |---- v3 Bug Reports (Open)  |---- v3 Bug Reports (Fixed)  |---- v3 Bug Reports (No Bug)  |-- v3 AutoItX  |-- v3 DevelopersAutoIt v2  |-- v2 Support 

NON JS STUFF

Display Mode: Standard ·

Switch to: Linear+ ·

Switch to: Outline

Track this topic ·

Email this topic ·

Print this topic ·

Subscribe to this forum

//<![CDATA[

document.getElementById('topicoptionsjs').style.display = 'none';

// Scroll to PID?

topic_scroll_to_post( parseInt("205268") );

//]]>

//<![CDATA[

document.getElementById('topicoptionsjs').style.display = 'none';

// Scroll to PID?

topic_scroll_to_post( parseInt("205268") );

//]]>

AutoItNightshadeSubBlackMicroDarknessTechnologieArobaseLight Plastic Blue

EnglishFrancaisEspanolDeutsch

Lo-Fi Version 0.0854 sec

   0.25

   11 queries

   GZIP Enabled

Time is now: 9th July 2006 - 10:20 AM

//<![CDATA[

menu_do_global_init();//]]>

//<![CDATA[

menu_do_global_init();//]]>

Copyright Information

Invision Power Board

v2.1.6 © 2006  IPS, Inc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it working. I copied the contents from MHz post and copied it over my user settings, and it burst into life. Odd though. . . Here is the original file contents, if it helps in debuggin.

cheers

KPJUK

#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#

# START: DO NOT CHANGE ANYTHING AFTER THIS LINE #-#-#-#-#

# Created by SciTEConfig

#------------------------------------------------------------

font.base=font:Arial,size:11

font.monospace=font:Courier New,size:11

backup.files=1

proper.case=1

check.updates.scite4autoit3=0

use.tabs=0

#Background

style.au3.32=style.*.32=$(font.base)

# Brace highlight

style.au3.34=fore:#000000

# Brace incomplete highlight

style.au3.35=fore:#000000

#White space

style.au3.0=fore:#000000,back:#ffffff

#Comment line

style.au3.1=fore:#000000,back:#ffffff

#Comment block

style.au3.2=fore:#000000,back:#ffffff

#Number

style.au3.3=fore:#000000,back:#ffffff

#Function

style.au3.4=fore:#000000,back:#ffffff

#Keyword

style.au3.5=fore:#000000,back:#ffffff

#Macro

style.au3.6=fore:#000000,back:#ffffff

#String

style.au3.7=fore:#000000,back:#ffffff

#Operator

style.au3.8=fore:#000000,back:#ffffff

#Variable

style.au3.9=fore:#000000,back:#ffffff

#Sent keys

style.au3.10=fore:#000000,back:#ffffff

#Pre-Processor

style.au3.11=fore:#000000,back:#ffffff

#Special

style.au3.12=fore:#000000,back:#ffffff

#Abbrev-Expand

style.au3.13=fore:#000000,back:#ffffff

#Com Objects

style.au3.14=fore:#000000,back:#ffffff

#Standard UDF's

style.au3.15=fore:#000000,back:#ffffff

# END => DO NOT CHANGE ANYTHING BEFORE THIS LINE #-#-#-#-#-#

#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0