Jump to content
Sign in to follow this  
kevilay

Problem with AU3 + game

Recommended Posts

kevilay

Ive never had problem with autoit until now. This certain game when i go to get pixel colour it always comes back as 0 and when i do a mouseclick it does nothing. Im not sure why its doing this any reason why?

Share this post


Link to post
Share on other sites
kevilay

can anyone help me out please? i don't understand why it wont work in this program? mabey something to do with fullscreen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
big_daddy

can anyone help me out please? i don't understand why it wont work in this program? mabey something to do with fullscreen?

Your game probably used GameGuard or something similar. Do a search for gameguard and you should find some useful information.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kevilay

Your game probably used GameGuard or something similar. Do a search for gameguard and you should find some useful information.

oh i've never heard of that before. Is there a way around it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
kevilay

oh i've never heard of that before. Is there a way around it?

is there a way to overide this where i can still use the pixels and click commands?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.