Jump to content
Sign in to follow this  
Spongey

Send(""") problems

Recommended Posts

Spongey

I'm having no luck using Send("nnn") to enter a login password, then Send("{ENTER"}). It just skips the password entry, then succesfully clicks the LOGIN button. So, I get a password incorrect error, since no password string was entered. Any ideas?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
big_daddy

I'm having no luck using Send("nnn") to enter a login password, then Send("{ENTER"}). It just skips the password entry, then succesfully clicks the LOGIN button. So, I get a password incorrect error, since no password string was entered. Any ideas?

Thanks!

You may want to take a look at ControlSend() in the help file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PsaltyDS

I'm having no luck using Send("nnn") to enter a login password, then Send("{ENTER"}). It just skips the password entry, then succesfully clicks the LOGIN button. So, I get a password incorrect error, since no password string was entered. Any ideas?

Thanks!

You might also want to use the RAW option, if there are special characters in your passwords.

:whistle:


Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... Is now in Session!For those who want somebody to write the script for them: RentACoder"Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced." -- Geek's corollary to Clarke's law

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.