Sign in to follow this  
Followers 0
t0ddie

line break

4 posts in this topic

i thought this used to work?

MsgBox(0,"test","line." & @LF &_
            "line2")

am i doing something wrong?


Valik Note Added 19 October 2006 - 08:38 AMAdded to warn level I just plain don't like you.

Share this post


Link to post
Share on other sites



i thought this used to work?

MsgBox(0,"test","line." & @LF &_
            "line2")

am i doing something wrong?

Although only one statement per line is allowed, a long statement can span multiple lines if an underscore " _" preceded by a blank is placed at the end of a "broken" line.


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

dang blank!

thanks


Valik Note Added 19 October 2006 - 08:38 AMAdded to warn level I just plain don't like you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Once again, t0ddie strikes. Another simple question answerable by the help file or searching the forum. Not a very impressive question for somebody with "5 years" experience with AutoIt.

Really guys (moderators), how many posts/threads are you going to delete where I point out the error in t0ddie's ways before you just ban him for being a nuisance to the forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0