Sign in to follow this  
Followers 0
Guest KronicDreamz

Run Problem - .MSI

6 posts in this topic

I've been trying a lot of different options to see if I can get AutoIt to launch a MSI install file.

RunWait("C:\Test.msi")

It returns the following message:

"Unable to execute the external program"

This is a valid file and can be launched by double clicking on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Thanks for pointing me in the right direction, question now is, what are the correct parameters.

I'm trying to install a MSI file that is located

C:\Documents and Settings\Administrator...

Maybe the spaces are throwing it off?

RunWait("msiexec.exe /i C:\Documents and Settings\Administrator.....MSI")

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any path that has spaces must have double quotes around them to prevent extra paramaters from being added instead of your directory path. See FAQ #7 to understand more about this.

Try

RunWait('msiexec.exe /i "C:\Documents and Settings\Administrator.....MSI"')

[font="Optima"]"Standing in the rain, twisted and insane, we are holding onto nothing.Feeling every breath, holding no regrets, we're still looking out for something."[/font]Note: my projects are off-line until I can spend more time to make them compatable with syntax changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you all very much, got it working.

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0