Sign in to follow this  
Followers 0
Shevilie

Form not sending :S

5 posts in this topic

Well try go to sms.gld.dk enter a username and a password, push login and wait.. You now see an error that you typed wrong... If I use this script

#include<IE.au3>
$oIE = _IECreate("http://sms.gld.dk")
_IELoadWait($oIE)
$oForm = _IEFormGetCollection ($oIE, 0)
$oQuery = _IEFormElementGetCollection ($oForm, 1)
_IEFormElementSetValue ($oQuery, "username")
$oQuery = _IEFormElementGetCollection ($oForm, 2)
_IEFormElementSetValue ($oQuery, "password")
_IEFormSubmit($oForm)

I see both the info getting typed but now it doesnt say anything about wrong password :S


Start here if you are new Valuater's AutoIT 1-2-3Looking for an UDF - Look hereDo you need to do it twice - Autoit

Share this post


Link to post
Share on other sites



Sorry, are you asking a question?

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes :whistle: Why is the form not getting send ;)

As i say if i do it manually the form responds with a wrong username.. but do i use this script it clears the text but does not say the input was wrong :P


Start here if you are new Valuater's AutoIT 1-2-3Looking for an UDF - Look hereDo you need to do it twice - Autoit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes :whistle: Why is the form not getting send ;)

As i say if i do it manually the form responds with a wrong username.. but do i use this script it clears the text but does not say the input was wrong :P

okay, if you look at the page source you'll probably see that there is Javascript tied to the submit button. Please read the remarks in the help file for the function _IEFormSubmit

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx didnt see the remark of that :whistle: working with click


Start here if you are new Valuater's AutoIT 1-2-3Looking for an UDF - Look hereDo you need to do it twice - Autoit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0