Sign in to follow this  
Followers 0
spyro

Taking forever to load

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

I have a script which has a large number of includes ( roughly 20 ). When I compile the script to an exe it compiles quickly and with no errors. When I launch the exe it takes a long time to load the GUI. The full exe is only 208 KB. Any suggestions?

Edited by spyro

www.SecurityDistro.com

Share this post


Link to post
Share on other sites



I have a script which has a large number of includes ( roughly 20 ). When I compile the script to an exe it compiles quickly and with no errors. When I launch the exe it takes a long time to load the GUI. The full exe is only 208 KB. Any suggestions?

Show your code so someone can help.


Get Beta versions Here Get latest SciTE editor Here AutoIt 1-2-3 by Valuater - A great starting point.

Time you enjoyed wasting is not wasted time ......T.S. Elliot
Suspense is worse than disappointment................Robert Burns
God help the man who won't help himself, because no-one else will...........My Grandmother

Share this post


Link to post
Share on other sites

Show your code so someone can help.

I wish that I could but like I said it is 20 different files, which compile together for one testing tool. I ran it through the syntax checker and it did find much. The syntax checker says there are undefined functions but they are present in the included files. Not sure why that is happening. Any other ideas what could cause it?


www.SecurityDistro.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0