Jump to content
Sign in to follow this  
Christopher Blue

AutoIt v3.2.2.0 ControlSend() is intercepted by Synergy.

Recommended Posts

Christopher Blue

Like in this thread I used to have trouble sending commands to windows with Send() while using Synergy. However I was able to use ControlSend() to keep Synergy from intercepting the commands. However, as of AutoIt v3.2.2.0, Synergy intercepts ControlSend() commands too. How could I fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
improbability_paradox

Use an older version of AutoIT? :">

Edited by improbability_paradox

Share this post


Link to post
Share on other sites
Christopher Blue

Good idea. I am going to try switching back to the beta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
improbability_paradox

I wish I could be more help. Actually, by testing with an older version you can confirm that the problem is with the AutoIT 3.2.2.0, and not with some update to Synergy itself. If this is the case, then hopefully one of the Dev's can look into it.

Edited by improbability_paradox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.