Sign in to follow this  
Followers 0
HardHackz

au3check.exe

3 posts in this topic

Okay, well, first of all, SciTE kept giving me an error message that it couldn't find au3check.exe in C:/blablabl/beta/. So I made the folder beta and dragged them into it. But now, when I try to run this script I get an error that <Constants.au3> cannot be found. What am I doing wrong?

#include <Constants.au3>

$url = InputBox("URL","Please type the URL you would like to go to:","http://www.autoitscript.com/")
ShellExecute($url)

[center]My BlogOldSock Programs (AutoIT Apps)A Message to Hackers! (NOT SKIDDIES!)OldSock Programs is my little "company."[/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites



Okay, well, first of all, SciTE kept giving me an error message that it couldn't find au3check.exe in C:/blablabl/beta/. So I made the folder beta and dragged them into it. But now, when I try to run this script I get an error that <Constants.au3> cannot be found. What am I doing wrong?

#include <Constants.au3>

$url = InputBox("URL","Please type the URL you would like to go to:","http://www.autoitscript.com/")
ShellExecute($url)
When you follow the standard install of AutoIt3 and the latest version Of SciTE4AutoIt3 this will not happen.

PLease post the output from the SciTE ouput pane to see what is happening ..


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0