Jump to content
Sign in to follow this  
Polyphem

_IETableWriteToArray is empty

Recommended Posts

Hi m8s,

trying to play around with the IE UDF and stumbled upon this function _IETableWriteToArray. My code below is quiet the

same as in the help file, except that i added the _ArrayDisplay. But nothing shows up!?! The array seems empty and _ArrayDisplay quiets with an error (because the array is empty :whistle: ). Can somebody point me the right direction? Btw AutoIt 3.2.2.0. Thanks a lot...

#include <IE.au3>
#include <Array.au3>

$oIE = _IE_Example ("table")
$oTable = _IETableGetCollection ($oIE, 1)
$aTableData = _IETableWriteToArray ($oTable)
_ArrayDisplay($aTableData,"Table")
_IEQuit($oIE)
Edited by Polyphem

This post will be edited again by Polyphem: Tomorrow, 11:55 AM

Share this post


Link to post
Share on other sites

not sure but?

MsgBox(0,"",$aTableData[0][0])

Function Reference

_ArrayDisplay

--------------------------------------------------------------------------------

Displays a 1-dimensional array in a message box.

Function Reference

_IETableWriteToArray

--------------------------------------------------------------------------------

Reads the contents of a Table into an

Return Value

Success: Returns a 2-dimensional array containing the contents of the Table

Edited by Will66

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...