Jump to content
Sign in to follow this  
AllSystemGo

Internet Explorer problem

Recommended Posts

AllSystemGo

Hey guys,

Just need a little help here. I need to access a secure web page ( HTTPS ) and do some stuff on the page. Right now that is the code that I have

$sUrl = "https://10.128.0.10/ccmadmin"
$oIE = _IECreate($sUrl)
MouseMove(100,100,5)

here is my problem. As soon as the _IECreate opens up the webpage I have a question asking if I want to accept that certificate. Which is ok but I can't do anything after that point until I accept manually. The windows is focused but all the instructions after the _IECreate aren't done. So I can't accept automatically the certificate.

So basically all I need to know is how to let my instructions after the _IECreate continue so I can click or send a enter to accept the page.

I hope I'm clear on my problem, if not let me know I'll try to explain better!

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
UNO

See

http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=42747

Hey guys,

Just need a little help here. I need to access a secure web page ( HTTPS ) and do some stuff on the page. Right now that is the code that I have

$sUrl = "https://10.128.0.10/ccmadmin"
$oIE = _IECreate($sUrl)
MouseMove(100,100,5)

here is my problem. As soon as the _IECreate opens up the webpage I have a question asking if I want to accept that certificate. Which is ok but I can't do anything after that point until I accept manually. The windows is focused but all the instructions after the _IECreate aren't done. So I can't accept automatically the certificate.

So basically all I need to know is how to let my instructions after the _IECreate continue so I can click or send a enter to accept the page.

I hope I'm clear on my problem, if not let me know I'll try to explain better!

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
AllSystemGo

Thank you for the link Uno but unfortunately it's doens't work. It's like everything after the _IECreate does work until I accept that first and second screen.

First Screen is the certificate that needs to be accepted and the second one is the user/pwd

Any other ideas??

Cheers

Edited by AllSystemGo

Share this post


Link to post
Share on other sites
seandisanti

Thank you for the link Uno but unfortunately it's doens't work. It's like everything after the _IECreate does work until I accept that first and second screen.

First Screen is the certificate that needs to be accepted and the second one is the user/pwd

Any other ideas??

Cheers

you could have an adlib function watch for the certificate window

Share this post


Link to post
Share on other sites
AllSystemGo

Yep seems to work. Thxs for the info. You don't think there is another do you??

If not thxs for the help.

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
SmOke_N

Yep seems to work. Thxs for the info. You don't think there is another do you??

If not thxs for the help.

Cheers

Considering that AutoIt doesn't have multi-threading capabilities, you'll have to live with:

1. AdlibEnable

2. Running another executable

3. Make use of /AutoIt3ExecuteLine or /AutoIt3ExecuteScript


Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×