Sign in to follow this  
Followers 0
hmsSurprise

SciTE/Tools/SciTE Config missing in action

3 posts in this topic

I have no SciTE/Tools/SciTE Config shortcut Ctrl+1, nor SciTE/Tools/Config, nor

C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\sciteconfig.exe. No recorder either, tho I downloaded Full Installation all again yesterday from this page:

http://www.autoitscript.com/autoit3/downloads.php

Could the download file be incomplete?

Thanx,

jh

Share this post


Link to post
Share on other sites



I have no SciTE/Tools/SciTE Config shortcut Ctrl+1, nor SciTE/Tools/Config, nor

C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\sciteconfig.exe. No recorder either, tho I downloaded Full Installation all again yesterday from this page:

http://www.autoitscript.com/autoit3/downloads.php

Could the download file be incomplete?

Thanx,

jh

Download and install the SciTE4AutoIt3 full installer for its website ... see link in my sig..

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

Download and install the SciTE4AutoIt3 full installer for its website ... see link in my sig..

Excellent, looks like I just had the AutoIt version not the full Scintilla version. Many more tools and options here, recorder too. Great! Already changed the pale blue strings which were hard on my eyes to a dark lavender (darker than numbers).

Thanks,

jh

Edited by hmsSurprise

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0