Sign in to follow this  
Followers 0
stuka

...

7 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

.

Edited by stuka

Share this post


Link to post
Share on other sites



Anyone can help me out here? Please?

latest version support that :

#Compiler_Res_Language=1033 ;Resource Language code . default 2057=English (United Kingdom)


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have list of 'Language Codes' with that?

I've tried it, but it doesn't work! I'm using the AutoIt3Wrapper directives.

It uses the standard resource country codes...

Here is a country list at MS:

http://www.microsoft.com/technet/prodtechn...r.mspx?mfr=true


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you very much for the link but how do I exactly insert the code in the AutoIt3Wrapper directives? It is not clearly stated in the directives. The code does not change colour when entered as it does for other fields. An example? Thank you JdeB for helping out.

just add the line at the top of your script as I posted, then do F7 in SciTE ..( you need the full SciTE4AutoIt3 installer + reshacker for this to work ... see the link in my sig)

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

It will only work if you use a new version of Scite4AutoIT

Emiel


Best regards,Emiel Wieldraaijer

Share this post


Link to post
Share on other sites

I need examples, please... Thank you for helping out. :shocked:

Have you tried yet what I posted ?

Just put the line i gave in a script and Hit F7.

Make sure things are setup as explained in the Link below in my Sig ....

:(


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@JackIT

Download and install the latest http://www.autoitscript.com/cgi-bin/getfil...iTE4AutoIt3.exe

Download Resource Hacker from http://www.angusj.com/resourcehacker/ and extract the content into AutoIt3 Folder\SciTE\AutoIT3Wrapper

Start AutoIt3 Folder\SciTE\SciTE.exe

The first line of your Au3 File must be

#Compiler_Res_Language=1043 ;Resource Language code . default 2057=English (United Kingdom) (1043 = Dutch)

See http://www.microsoft.com/technet/prodtechn...r.mspx?mfr=true for your Country Code

Press F7 to compile your script..

That's all

Emiel


Best regards,Emiel Wieldraaijer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0