Jump to content
Sign in to follow this  
soulhealer

no telnet solution yet?

Recommended Posts

soulhealer

Hi,

I searched on this forum, i kinda stuck on finding working telnet script. the one frank10 posted, was only receiving raw packets of TCP. further reading, i saw someone said, telnet is using ANSI chars, which is why frank10 script doesn't work well (showing weird chars instead of ASCII text). so, perhaps, anyone already got solution from other forum maybe?

thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zedna

For OEM->ANSI is possible conversion.

For Telnet is working solution with alternative telnet client which (opposite to Microsoft standard client) supports standard output stream,

so you can use StdOutRead()

Search forum for this.

EDIT: here is code for OemToAnsi conversion

$currentRead = StdoutRead($ourProcess)
$currentRead = DllCall('user32.dll','Int','OemToChar','str',$currentRead,'str','') ; translate from OEM to ANSI
$currentRead = $currentRead[2]
Edited by Zedna

Share this post


Link to post
Share on other sites
soulhealer

it's not working(i added it to frank's script)

Share this post


Link to post
Share on other sites
soulhealer

You are refering me to Simucal 's post :shocked: well, works pretty good... i'm trying to analyze it at the moment, i hope this works :( thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
soulhealer

i tested it... works well until the login screen... after the login, autoit StdinWrite the login&pass informations, but then, it started to show the unusual characters again.

Edited by soulhealer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×