Jump to content
Sign in to follow this  
kjactive

New SciTE trouble

Recommended Posts

kjactive

Hallo JdeB

I've just installed the latest SciTE - execute install and now there is some serius trouble as SciTE can't find any programs and I ran the updatedef program afterwards too...

>C:\Programmer\AutoIt3\SciTe\CompileAU3\CompileAU3.exe

This program does not exists in my SciTE system

>"C:\Programmer\AutoIt3\SciTe\au3check\CheckCompile.bat" "C:\Programmer\AutoIt3\SciTe\au3check\au3check" "C:\Programmer\AutoIt3\scripts\Project Manager\Data\Default.au3" "C:\Programmer\AutoIt3\aut2exe\aut2exe.exe" /in "C:\Programmer\AutoIt3\scripts\Project Manager\Data\Default.au3"

>The path was not found ( I've translated ) - au3check\CheckCompile.bat" directory does not exists

>"C:\Programmer\AutoIt3\SciTe\au3check\CheckRun.bat"

>The path was not found ( I've translated ) - au3check\CheckRun.bat" directory does not exists

>"C:\Program Files\AutoIt3\autoit3.exe"

>The path was not found ( I've translated ) - Note that this still has false path as I do not have any Autoit3 directory in 'Program Files' - updatedef failure?

This goes on with nealy every tool menu entry, My autoit3 is latest updates both public as beta and I dobble installed / checked SciTE install process and ran definition update afterwards, there sims to be a lot less menu option too - is this correct...

SciTE installer was downloaded from SciTE homepage, state rev. 1.73 and There was no trouble with the previous revision install...

kjactive :)

Edited by kjactive

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos

Hallo JdeB

I've just installed the latest SciTE - execute install and now there is some serius trouble as SciTE can't find any programs and I ran the updatedef program afterwards too...

>C:\Programmer\AutoIt3\SciTe\CompileAU3\CompileAU3.exe

This program does not exists in my SciTE system

>"C:\Programmer\AutoIt3\SciTe\au3check\CheckCompile.bat" "C:\Programmer\AutoIt3\SciTe\au3check\au3check" "C:\Programmer\AutoIt3\scripts\Project Manager\Data\Default.au3" "C:\Programmer\AutoIt3\aut2exe\aut2exe.exe" /in "C:\Programmer\AutoIt3\scripts\Project Manager\Data\Default.au3"

>The path was not found ( I've translated ) - au3check\CheckCompile.bat" directory does not exists

>"C:\Programmer\AutoIt3\SciTe\au3check\CheckRun.bat"

>The path was not found ( I've translated ) - au3check\CheckRun.bat" directory does not exists

>"C:\Program Files\AutoIt3\autoit3.exe"

>The path was not found ( I've translated ) - Note that this still has false path as I do not have any Autoit3 directory in 'Program Files' - updatedef failure?

This goes on with nealy every tool menu entry, My autoit3 is latest updates both public as beta and I dobble installed / checked SciTE install process and ran definition update afterwards, there sims to be a lot less menu option too - is this correct...

SciTE installer was downloaded from SciTE homepage, state rev. 1.73 and There was no trouble with the previous revision install...

kjactive :)

No idea what you have done, but this looks like some old info to me.. Compileau3 isn't in the distribution since last year.

I bet you did something none standard like last time .. :D

Edited by JdeB

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
MHz

SciTE installer was downloaded from SciTE homepage, state rev. 1.73 and There was no trouble with the previous revision install...

kjactive :)

Where is your sign?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×