Jump to content
Sign in to follow this  
lolp1

Question about Send and IniRead

Recommended Posts

lolp1

Hello,

Well I'm trying something like this:

$test = Iniread("global.ini","settings","keys","0")
Send($test)

[settings]
keys=F1

How ever, it doesnt send F1, it sends just "1", any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos

Hello,

Well I'm trying something like this:

$test = Iniread("global.ini","settings","keys","0")
Send($test)

[settings]
keys=F1

How ever, it doesnt send F1, it sends just "1", any ideas?

That is because F1 key = "{F1}" not "F1"

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
lolp1

That is because F1 key = "{F1}" not "F1"

Ahh, I thought of trying that after I posted, thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos

Ahh, I thought of trying that after I posted, thanks :D

Don't try but hit F1 when in SciTE ... it will open the Helpfile and tell you all about the Send() commnad .. :) Edited by JdeB

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×