Jump to content
Sign in to follow this  
Loreto

Unknown Function Name

Recommended Posts

Loreto

I just migrated from AutoIt 3.2.1.14 to 3.2.2.24/26.

I'm no more able to compile a working program. I use, for AutoIt the directory name "..path..\AutoIt3" and it contain always the current version of the product.

If that directory contains AutoIt 3.2.1.14 the au3check.exe works fine, aut2exe works fine (NO Errors) and the program works fine.

If that directory contains AutoIt 3.2.2.24/26 the au3check.exe works fine, aut2exe works fine (NO Errors) but the program doesn't work.

I get a MessageBox indicating:

Line 0 (File "xxxxxxxx.exe"):

Global $varname = MyFuncName($parms)

Global $varname = ^ERROR

Error: Unknown function name

The only thing that I change is the content of the AutoIt directory (it's correcto to say that i use the rename command from Autoit_3xxx to AutoIt3) and so the AutoIt version.

So I cannot upgrade to the new versions of AutoIt.

Can someone help me to understand why my program don't work anymore???

Thank You

Ciao

Loreto

Share this post


Link to post
Share on other sites
PsaltyDS

Tell us something about MyFuncName($parms). What is its real name (maybe conflicts with an existing function in a new version), is it locally declared in the script or part of another #include file?

:)


Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... Is now in Session!For those who want somebody to write the script for them: RentACoder"Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced." -- Geek's corollary to Clarke's law

Share this post


Link to post
Share on other sites
Loreto

Tell us something about MyFuncName($parms). What is its real name (maybe conflicts with an existing function in a new version), is it locally declared in the script or part of another #include file?

:)

I found the reason of my problem.

It was due to an #include <filexx.au3> statement (containg MyFuncName() ) whitch didn't start at column '1'.

In the version 3.2.1.14 it was working even the #include statement was starting at column>1.

In the V3.2.2.24 it doesn't work anymore. Could be a good thing the allignement between au3check.exe and aut2exe, or aut2exe should issue an error if it's not able to include some file.

Anyway thank you for your support and thank you for this good and very nice product.

P.S. I don't know if could be useful but when the program was running under scite environment I didn't get any error. I got error only on the compiled version.

Ciao

Loreto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×