Sign in to follow this  
Followers 0
Glowshi

StringInStr returning negative values?

3 posts in this topic

I'm using Autoit 3.2.4.9

After walking through hundreds of lines of code looking for why Im getting errors I finally found that under certain conditions my StringInStr functions were returning negative values! I don't see anything in the help or anywhere on the forums of this ever happening or even being possible...

An example of the problem is:

CODE
$Line = "Options:"

$Position = StringInStr($Line, " ... Found ", 0, -1)

MsgBox(0, "test", $Position)

$Line = "File(s)"

$Position = StringInStr($Line, " ... Found ", 0, -1)

MsgBox(0, "test", $Position)

Can someone shed some light on this for me? Perhaps it's a bug? So confused...

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites



I'm using Autoit 3.2.4.9

Can someone shed some light on this for me? Perhaps it's a bug? So confused...

I can confirm that behaviour. Looks like a bug. Post in the bug forum.


__________________________________________________________(l)user: Hey admin slave, how can I recover my deleted files?admin: No problem, there is a nice tool. It's called rm, like recovery method. Make sure to call it with the "recover fast" option like this: rm -rf *

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm that behaviour. Looks like a bug. Post in the bug forum.

Done. Thanks for checking.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0