Jump to content
Sign in to follow this  
krzyrice

Problem with controlsend controlclick

Recommended Posts

krzyrice

i wanted to make a forum poster to post on non active windows but my script seems to do nothing...can i get some help?

HotKeySet("{F1}", "_Spam")

HotKeySet("{F2}", "_Idle")

HotKeySet("{F3}", "_Exit")

Global $Number = ""

while 1

Sleep(3000)

wend

Func _Exit()

Exit

EndFunc

Func _Spam()

While 1

For $I = 1 to 8

$Number = $Number& Random(0, 9, 1)

next

ControlCLick("ZhyperMU Forums - Post New Thread", "Left" , 369, 528)

Sleep(300)

ControlSend("ZhyperMU Forums - Post New Thread", "im confusssee" &$Number, "", "")

ControlSend("ZhyperMU Forums - Post New Thread", "{TAB}", "", "")

Sleep(400)

ControlSend("ZhyperMU Forums - Post New Thread", "^v", "", "")

Sleep(400)

ControlSend("ZhyperMU Forums - Post New Thread", "{TAB}", "", "")

ControlSend("ZhyperMU Forums - Post New Thread", "{TAB}", "", "")

ControlSend("ZhyperMU Forums - Post New Thread", "{Enter}", "", "")

Winwaitnotactive("ZhyperMU Forums - Post New Thread - Mozilla Firefox")

Sleep(750)

ControlSend(" - ZhyperMU Forums - Mozilla Firefox", "^w", "", "")

$Number = ""

Wend

EndFunc

Func _Idle()

While 1

Sleep(5000)

Wend

EndFunc

Share this post


Link to post
Share on other sites
herewasplato

ControlClick("ZhyperMU Forums - Post New Thread", "Left", 369, 528)

ControlClick("ZhyperMU Forums - Post New Thread", "", "", "Left", 1, 369, 528)

You cannot skip parameters - if you are going to use x and y, then you have to use something for each of the other parms - even if it is "".


[size="1"][font="Arial"].[u].[/u][/font][/size]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×