Sign in to follow this  
Followers 0
Guest bstruik

What's wrong with this?

2 posts in this topic

If i type this command in the run box then it works fine.

But if i put it in the script it wont work?

The script is for uninstall adobe reader 4 in NT4, and it usses a uninstall string from the registry.

PS: sorry for my bad english

This is the beginning of the script:

_________________________________________________________________

Send("#r")

winwaitnotactive("run")

Send(" D:\WINNT\ISUNINST.EXE -f "D:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat 4.0\NT\Uninst.isu" -c "D:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat 4.0\NT\Uninst.dll" {enter}")

WinWaitActive("Confirm File Deletion", "Are you sure you want to completely remove the selected application and all of its components?", )

send("{ENTER}")

_________________________________________________________________

Share this post


Link to post
Share on other sites



Here try this:

Send("#r")
winwaitnotactive("run")

ControlSetText("Run", "", "Edit1", 'D:\WINNT\ISUNINST.EXE -f "D:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat 4.0\NT\Uninst.isu" -c "D:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat 4.0\NT\Uninst.dll"')
ControlClick( "Run", "", "Button2" )

;***** Beyond that you can use the window spy to find out the class of the button being pressed by the Send("{Enter}")
WinWaitActive("Confirm File Deletion", "Are you sure you want to completely remove the selected application and all of its components?", )
send("{ENTER}")

Hope it helps!

*** Matt @ MPCS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0