Sign in to follow this  
Followers 0
AutoItNewbie19

Can't Compile or Anything!

12 posts in this topic

I thank you for reading this and helping me out people. I am completely new to AutoIt plan on learning it quite quickly though. :) But, I am having this trouble. I can't compile or beta run or do anything like that to a new script that I make. The examples can be compiled and all that but not the ones that I make. What's wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites



post some of your code?

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmm, that is strange.. yeah, post an example.

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

It isn't something hard. Just a messagebox. I just wrote that to see if it could compile or anything and nothing helps. I mean anything I write can't compile or anything.

MsgBox(0, "Welcome!", "Thank you for reading this! My name is Justin!")

I just copied this into an example's script. Alright? And it can compile in that, but not in a new script I make.

Edited by AutoItNewbie19

Share this post


Link to post
Share on other sites

What happenes when you double click on it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Double click on what?

Share this post


Link to post
Share on other sites

#7 ·  Posted (edited)

And you say that the ones in the example folder CAN be compiled? Then I must say I'm clueless. UNLESS you are not saving your scripts right.... I mean, Scite won't add the extension .au3, you have to do it manually when you save it. If the code of your script goes all grey then you didn't save it right.

Double clik on the scripts

Edited by Nahuel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I am saying that the examples CAN be compiled. Wow Nahuel you are a genius. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As you can see by my name that I am new to AutoIt. My teacher said I should look into it (yes, I am still in school), so I did. I found it pretty cool after VB. Nahuel you were correct, I wasn't saving them correctly. I didn't know how to save or anything like that. So thank you again. I don't see why this matters, but whatever. Happy scripting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

#10 ·  Posted (edited)

Wait... so that was it? it works now?

-edit- oh, you beat me. Glad it works now.

Edited by Nahuel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it does work now. It was the fact that I wasn't saving them with the correct extension file name. .Au3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ooo, wish there was a class that tought something computery at my school : \. Well, something dealing with programing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0