Sign in to follow this  
Followers 0
mgardner

Autoit compiled EXE and GUIRunOnce

2 posts in this topic

Trying to run an executable file using the GUIRunOnce function after Sysprep.

Script and exe run fine when executed in real time, but when run from GUIRunOnce, the exe runs as expected. Then the GUI never finishes loading the desktop and the EXE is still listed in the Task manager/Processes as running and user cannot continue? Ctl-Alt-Del still works at that point and that's how I could see the exe still in the Processes box.

Code as follows

; Open System Properties box, got Hardware Tab, Select Device manager, Tab to Tree.

; Select the Network adaptors selection and wait for user input to de-select NIC power option.

Send("#{pause}}")

WinWaitActive ("System Properties")

Send ("^{TAB}")

Send ("^{TAB}")

Send("{TAB}")

Send("{ENTER}")

WinWaitActive("Device Manager")

Send("{TAB}")

Send("Net")

Send("{RIGHT}")

WinWaitClose ( "System Properties")

Any suggestions?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites



Do you want to aware that your NIC is not stalled?

However you can see back side of PC, I think.


The point of world view

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0