Sign in to follow this  
Followers 0
Alcoholic

TCP Problem

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

hi, I have install the last version of autoit and tried to write

a chat script but the client does not work. I tried the client/server

provided by the help file but the client does not work either. It gives a connection error 10061 I think.

Anybody knows why?

Thanks

Still no reply...

Is there any bug to the tcpsend command or something?

Edited by DigitAll

I FEEL DEVOTION

Share this post


Link to post
Share on other sites



hi, I have ... tried to write ... a chat script but the client does not work... It gives a connection error 10061 I think.

Still no reply...

Consider this idea for a moment ....

Q18. Why isn't my thread getting any replies?

A2. Did you post example code? If you have not posted an example of the code you are having an issue with, then you will not recieve support. When posting a non-working script, please do so in the smallest amount of stand-alone code possible. If the code you post cannot run by itself on another person's computer, they will not be able to recreate the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Consider this idea for a moment ....

I don't have any code, I try to modify the example scripts but the client doesn't connect

to the server so I cannot start writting a script.

It was working before i install the new version of autoit so I suppose that there must be a

bug...

Does somebody know if this is the problem?


I FEEL DEVOTION

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0