Sign in to follow this  
Followers 0
LOULOU

_IEATTACH

4 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

$oie = _IEAttach($titre , "dialogbox")

Error Message since the last version Works well in my program with beta ver 3.2.9.9

$aRet = DllCall("oleacc.dll", "int", "ObjectFromLresult", "int", $lResult, "ptr", DllStructGetPtr($typUUID), _
            "int", 0, "idispatch_ptr", "")
If IsObj($aRet[4]) Then 


C:\Program Files\AutoIt3\beta\Include\IE.AU3 (4088) : ==> Subscript used with non-Array variable.: 
If IsObj($aRet[4]) Then 
If IsObj($aRet^ ERROR
Edited by LOULOU

Share this post


Link to post
Share on other sites



$oie = _IEAttach($titre , "dialogbox")

Error Message since the last version Works well in my program with beta ver 3.2.9.9

$aRet = DllCall("oleacc.dll", "int", "ObjectFromLresult", "int", $lResult, "ptr", DllStructGetPtr($typUUID), _
            "int", 0, "idispatch_ptr", "")
If IsObj($aRet[4]) Then 


C:\Program Files\AutoIt3\beta\Include\IE.AU3 (4088) : ==> Subscript used with non-Array variable.: 
If IsObj($aRet[4]) Then 
If IsObj($aRet^ ERROR
_IEAttach works fine for me in the latest version.

Can you provide a reproducer and can you verify that your trouble survives a reboot? If so, using _IEErrorHandlerRegister() may provide more info...

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

_IEAttach works fine for me in the latest version.

Can you provide a reproducer and can you verify that your trouble survives a reboot? If so, using _IEErrorHandlerRegister() may provide more info...

Dale

Hi DaleHohn,

I reboot my computer and desinstall my version of AutoIt Beta an RC to clear Paul1A.lib

I reinstall all and after i have always the problem

With _IeAttach with DialogBox and Embedded param

My program use _IEErrorHandlerRegister() but doesn't give anymore information than these one i give to you

I works on a private extranet maybe the problem comes from that How can i debug from another way and giving you more information ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0