Sign in to follow this  
Followers 0
EricF

Problem with Run function

7 posts in this topic

Hello,

I try to use a FTP command-line program to upload files.

Run("ftp-it.exe myfile.ext")

The program is FTP-It and return "Error during FTP connection". When A run this command by a copy and paste, It works. I think the problem is from the parameter. How to put it between double-quotes ?

Share this post


Link to post
Share on other sites



Maybe...

$test = 'ftp-it.exe "myfile.ext"'
MsgBox(0,0, $test)

;Run($test)

8)


NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem with this syntax.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My issue may be similar to yours. I have the following command I'm trying to run:

"C:\Program Files\SPSSInc\SPSS16\law.exe" -is:javahome "C:\Program Files\SPSSInc\SPSS16\JRE" -s:silent

This can be formed into a legitimate string by: '"C:\Program Files\SPSSInc\SPSS16\law.exe" -is:javahome "C:\Program Files\SPSSInc\SPSS16\JRE" -s:silent'

It errors using the AutoIT Run command and in the XP Pro command line (cmd). However, it operates correctly if entered into Start -> Run. There is some difference between the two that I haven't figured out yet. Perhaps someone knows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone has already used a FTP connection with AutoIt ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have already tested this script, it don't works !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0