Sign in to follow this  
Followers 0
PeteB

Compile/Build from Scite

3 posts in this topic

I've recently had a new PC at work with XP on it. Previously my PC was NT4.

Now, having got AutoIt3 + Scite installed, I don't get the build options dialog that I did previously when I run a build within Scite, it just performs a plain compile.

Also, I always compile with password-protected decompile and this option doesn't even appear in the standard AutoIt "compile script to exe".

What am I missing?

TIA

PeteB

'I wouldn't say "he's not the smartest knife", I'd say "he's a spoon".'

Share this post


Link to post
Share on other sites



I've recently had a new PC at work with XP on it. Previously my PC was NT4.

Now, having got AutoIt3 + Scite installed, I don't get the build options dialog that I did previously when I run a build within Scite, it just performs a plain compile.

Also, I always compile with password-protected decompile and this option doesn't even appear in the standard AutoIt "compile script to exe".

What am I missing?

TIA

PeteB

'I wouldn't say "he's not the smartest knife", I'd say "he's a spoon".'

1. Password protecting option was removed. There's no way to decompile the .exe now.

2. CTRL+F7 in SCITE that can be downloaded from http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=60447 will work as expected.

You are most likely using AutoIt that comes with AutoIt or your scritp isn't named .au3 (until it is the menu will not be shown).


My little company: Evotec (PL version: Evotec)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0