Sign in to follow this  
Followers 0
XGhosT

AutoIt.Error and IE.au3

4 posts in this topic

Good afternoon!

How to use correctly my own error hanler, defined via code

$ErrHandler = ObjEvent("AutoIt.Error","MyErrFunc")

and IE function?

IE function permanently warn to me:

"--> IE.au3 V2.3-1 Warning from function internal function __IEIsObjType, Cannot register internal error handler, cannot trap COM errors (Use _IEErrorHandlerRegister() to register a user error handler)"

Share this post


Link to post
Share on other sites



Good afternoon!

How to use correctly my own error hanler, defined via code

$ErrHandler = ObjEvent("AutoIt.Error","MyErrFunc")

and IE function?

IE function permanently warn to me:

"--> IE.au3 V2.3-1 Warning from function internal function __IEIsObjType, Cannot register internal error handler, cannot trap COM errors (Use _IEErrorHandlerRegister() to register a user error handler)"

There is a complete demo in the help file under _IEErrorHandlerRegister(). What do you need that isn't in that example?

You don't have to provide your own custom code. By just putting _IEErrorHandlerRegister() at the top of your IE functions, without any parameters, you get Dale's default handler.

:)


Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... Is now in Session!For those who want somebody to write the script for them: RentACoder"Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced." -- Geek's corollary to Clarke's law

Share this post


Link to post
Share on other sites

What PsaltyDS said and also see _IEErrorNotify

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks a lot!

The problem is solved.. :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0