Sign in to follow this  
Followers 0
roberts

Error Openinig the File

4 posts in this topic

I have just installed AuotIt 3 on a Win98 machine. In the SciTE editor, when I try to compile a script, nothing seems to happen. After a while when I click on "Stop executing", I get the message "Process failed to respond, forcing abrupt termination."

When I try to run a script from SciTE, I get the message "Error opening the file", but with no filename showing.

My regsitry entries are:

..\Compile\Command ""C:\Program Files\AutoIt3\Aut2Exe\Aut2ExeA.exe" /in "%|"" (Note pipe symbol!)

..\Edit\Command ""C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\SciTE.exe" "%1""

..\Open\Command ""C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\SciTE.exe" "%1""

..\Run\Command ""C:\Program Files\AutoIt3\AutoIt3A.exe" "%1" %2 %3 %4 %5 %6 %7 58 %9"

Any help would be appreciated.

This appears to be wonderful software.

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

Ehh, Wow, I'm pretty sure about this...AutoIt hates Win95-98. It has never worked on my tries. I'd say upgrading to at least windows 2000, or using Linux. :D

EDIT: I'd actually Suggest Linux over Win95-98

Edited by Swift

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to hear that. Upgrading is not an insurmountable problem since I was using my home machine to work through AutoIt. You mentioned Linux, which I also use on fiel servers. Is there a Linux version of AutoIt?

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

Nope, But I have no problems working with AutoIt on Linux. I actually like working on Linux! :D

You just run the installer as normal with WINE installed.

Edited by Swift

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0